Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 114 of 501 FirstFirst ... 14 64 104 112 113 114 115 116 124 164 214 ... LastLast
Results 2,261 to 2,280 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #2261 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    55MPH, the best news since Obama

Revista exista si in format fizic, in tiraj redus, facuta pentru un salon auto belgian. Poze by TG inside muhahaha.

Romanii iau cu asalt Belgia

P.s. nenea' Grey, pls, pareri despre poza asta

Timpu de expunere its you secret? Nice anyway!
    PS: Parca te si vad cum dadeai cu neonu pe langa masina pe un timp de expunere ft lung

2. #2262 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    sa ma *** in liveu lor de ce nu pot sa intru?

3. #2263 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    P.s. nenea' Grey, pls, pareri despre poza asta
    Ma flatezi ca-mi ceri sfatul, asa ca o sa-ti spun ce vad eu:
    E bine ca ai acces la surse de lumina portabile, pot iesi niste lucruri interesante. Daca aveai un pic de lumina jos, in spatele masinii si nu roteai cadrul era si mai frumos. Ai stat cam mult pe loc in anumite locuri (vezi partea stanga) si ai lasat "o umbra". Per total e un cadru frumos, incearca sa citeste despre regulile de compozitie ca e prea centrata masian, in rest keep it up

Hai pe foto daca vrei sa ne jucam un pic cu prelucrarea

4. #2264 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Quote Originally Posted by FormableTube View Post
    sa ma *** in liveu lor de ce nu pot sa intru?
    Ban Hammer!

5. #2265 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Defapt cred ca e de la ei. Pe mine doar ma deconecteaza din cand in cand... E destul de frustrant atunci cand joci online

6. #2266 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    am nevoie de ajutor. mi-am luat un headset pentru ps3 prin intermediul lui RD, problema e ca are priza diferita. gasesc adaptor? unde? cu cat?
    Attached Images Attached Images dsc04267.jpg dsc04266.jpg dsc04265.jpg dsc04264.jpg

7. #2267 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    poti pune o poza si cu capatul celalalt al firului ?

8. #2268 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    am nevoie de ajutor. mi-am luat un headset pentru ps3 prin intermediul lui RD, problema e ca are priza diferita. gasesc adaptor? unde? cu cat?
    Ceva asemanator aveam pentru a incarca un motorola v3x si mergea. CONVERTOR 220V-12V-TIP BRICHETA - Okazii (33574944)

(sau asa ceva http://www.okazii.ro/catalog/3433285...a.html#galerie dar nu am testat niciodata unul)

9. #2269 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by ineedmoney93 View Post
    poti pune o poza si cu capatul celalalt al firului ?
    poza

ma gandeam ca poate gasesc ceva pe la obor
    Attached Images Attached Images dsc04269.jpg dsc04270.jpg dsc04268.jpg

10. #2270 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    sorry mate, can't help you ! incearca sa cauti intr-un magazin de specialitate ori adaptor ori un cablu pt incarcare Sony Ericson original

11. #2271 SP
    Member Snoopz's Avatar
    eu tin minte ca atunci cand aparusera telefoanele fix fara fir (1998-2000) erau cu prize de UK si aveau niste adaptoare(din priza de uk in priza noastra) sigur vei gasi la magazinele de specialitate

12. #2272 SP
    Member richardm27's Avatar
    Gasesti la orice magazin de electrice & electronice, mai mult de 5 ron nu costa.

13. #2273 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Chiar la Obor gasesti

Noi de acolo ne facem supply pentru cand ne vin la munca telefoane din UK (care evident ca au incarcatoarele asa)

14. #2274 SP
    Banned Mario's Avatar
    Imi recomandati si mie niste carti?Vreau genul care sa te tina in suspans si sa fie un subiect interesant,mersi anticipat.

15. #2275 SP
    Senior Member Khan's Avatar

16. #2276 SP
    Member Devergo's Avatar
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    Imi recomandati si mie niste carti?Vreau genul care sa te tina in suspans si sa fie un subiect interesant,mersi anticipat.
    Orion va rasari (Poul Anderson) - SF
    Arata-mi un erou (Ted Allbeury) - drama interbelica
    Taiko (Eiji Yoshikawa) - razboi,Japonia feudala
    Musashi (Eiji Yoshikawa) - Viata legendarului samurai Myiamoto Musashi

Carti exceptionale pe care le-am citit de cel putin 3 ori,fiecare.

17. #2277 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    It's the Japanese!!!!!

18. #2278 SP
    Member AC DC's Avatar
    Ce enervant e ca incepe perioada tezelor ca nu mai am timp sa ma joc .. si aproape termin The Darkness si trebuie sa invat

19. #2279 SP
    Banned Mario's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Mersi,cea mai buna recomandare pana acuma.

20. #2280 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Happy Halloween !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 114 of 501 FirstFirst ... 14 64 104 112 113 114 115 116 124 164 214 ... LastLast