Take me back to the spam city
Where the spam is green
And the spams are pretty...
ounanana lalalaaaaaaa
SPAAAAM!!!!
Si partea si mai tare e ca tu muncesti cu saptamanile la proiecte (schita, machete, etc.) cu materialele cumparate din banii tai (pentru ca desi taxa e scumpa, suportul e aproape nul) si vine un cap de fluier din Grecia/Turcia care nici macar nu stie bine romana, munceste de 2 ori mai putin si IA PROIECTUL pentru ca aduce bani in facultate
Sfaturile mele:
1. Sparge o banca
2. Schimba-ti cetatenia
3. Sit back and relax.. esti student la Mincu![]()
Intamplare : Azi am vazut o reclama la Google Ads .. e vorba de site-ul asta . Intru eu , cica sa ma apuc sa invat japoneza crezand ca e gratis , completez acolo niste nume false , pun nr. meu de telefon real , dau ok , ma retrimite catre o pagina in care imi spunea ce tip de card visa folosesc pentru a plati cursurile .. Ei bine , am iesit de pe pagina aia pentru simplul fapt ca nu folosesc visa .. Peste 3 ore adica acum 5 minute , sunt sunat de o anume domnisoara , care imi spune "I'm looking for Chris.." , iar eu "Hai ba , iar va arde de mistouri ?" , iar ea continuand "I'm sorry , i don't understand .." , si incep si eu "Who are you ?!" , iar ea " I wanna talk with Chris about the japanese lessons .. " , eu "Uhm , yeah ..? What about them ? " , ea "How old are you ?" , eu "Uhm , i'm 23 years old" , ea "And why do you wanna learn japanese ?" , eu .. nestiind ce sa mai zic "Uhm , i think i'll visit Japan .. soon. " , ea " Very good idea , but you have to know Japanese very well because they are not very good english speakers , and i see that you are from Romania .." , eu " Ok , i will about that offer , you can send me your number to my email if you want .. Bye ." , ea "Ok i will send an email with our number , and if you will think about that offer again i can make you an extra offer .. Bye ..." . Nu credeam ca o sa ma sune cineva , am ramas socat .
Bookmarks