nup,am 2 case una e casa de familie si una e firmae eu aveam in casa firmei net si PC azi am luat clicknet si am mutat si PC si god it feels good to have your PC in your room
gata.. oficial mananc eugenii cu mustar pana in Octombrie
50% sanse sa plec in Canada.. si asta inseamna -> PS3 Slim la doar 820 RON![]()
Imi explica si mie careva ce-s "topurile" alea cand apesi pe numele cuiva sau mai bine zis, cum sta treaba cu ele?
Experience? Level up?
Widescreen Gamer - Hitman 2: Silent Assassin
Foarte interesant siteul, te invata cum sa faci jocurile vechi sa mearga in widescreen.Am incercat pana acum cu hitman 2 si 3 si e foarte bun.
M-am uitat ieri la topul asta da mi se pare unu destul de aiurea . mai bun ii top 10 console games de la GT. la astia in top au bagat si odisee si atari 5200 si jaguar , zici ca nu erau alte console mai bune . bine ca nu au bagat si virtual boy-ul
. multe console au ba pozitii prea mici , ba prea mari (ps3 , wii, nintendo N64 de ex au locuri destul de mici si intelivision si colecovision au avut note prea mari ) . ma rog , nush cum au facut ei topul ala da ii complet aiurea
---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------
. in topul celor de la IGN apar cateva console de aici la topul lor cu best consoles.
. asta ii un top 10 facut cu cap . mai bine va uitati la asta.
si btw video-ul ala cu ghost of sparta ii chiar tare . 5 stele![]()
Nu vreau sa fac reclama dar m-a cam uimit acest PSP : PsP Slim 12 jocuri Umd , nou nout tipla - Okazii (32069564)
1 RON ? Baiatu asta e nebun ? E farsa ? Cum sa iei un PSP cu niste bani pe care ii gaesti pe strada cu siguranta daca esti atent ? Voi ce credeti ? Eu cred ca e cretin sau e stricat PSP-u daca e serios anuntul eu nu as rata o asemenea "okazie"/"mokazie"lol .
Este o licitatie... 1 ron fiind pretul de plecare
PsP Slim 12 jocuri Umd , nou nout tipla - Okazii (32069564)
Am vazut si eu ca e o licitatie dar daca nu prea o sa se liciteze o sa cumpere unu PSP cu 3 lei ?
Mi se parea normal ca sa fie pretul de plecare peste 100 lei .
Oricum nu ma bag cine stie ce cretin o mai fi si asta care vinde !
Bookmarks