Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 74 of 501 FirstFirst ... 24 64 72 73 74 75 76 84 124 174 ... LastLast
Results 1,461 to 1,480 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #1461 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Maine e greva?

2. #1462 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Chit ca ar fi Greva Grevelor , la mine la facultate niciodata , dar niciodata nu s-a tinut cont ... Ce aiurea ...

3. #1463 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    The Marshmallow Test at Kontraband

Foarte tare

---------- Post added 05-10-2009 at 10:25 PM ----------

Cu riscul de double post. Oh may gawd! Mask a primit ban

Ce? Cum?

4. #1464 SP
    A participat la concursul de "Lauda-te cu animalutzul tau" cu o poza de pe Wikipedia , dupa ce copiase un review din LEVEL parca .

In alta ordine de idei , cine dracu' e atat de credul sa dea mass pe PSN cum ca daca dai mesajul la 20 de prieteni , pentru verificarea sistemului de mesagerie , ti se va incarca portofelul PSN cu 20 para' ?????

5. #1465 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    vad ca au inceput si pe psn cum a fost pe messenger, incredibil. am primit vreo 4 massuri de acest gen "trimite la 20 de persoane si vei castiga 20$" cat de poti sa fi ca sa crezi asa ceva.

6. #1466 SP
    Dati si voi reply cu "felicitari! Ai castigat! Da seria ta de card si data expirarii pentru a-ti alimenta contul."

7. #1467 SP
    khan uita-te pe thread-ul gameshop ca ti-am explicat ce si cum

8. #1468 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar

9. #1469 SP
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    khan uita-te pe thread-ul gameshop ca ti-am explicat ce si cum
    Am vazut, am vazut, am si bagat precomanda Ms

Mwahahah... am vazut si eu threadul. Nu ma mai pot opri din ras de 15 minute

10. #1470 SP
    A , Mask problem Mi-a luat ceva sa ma prind

11. #1471 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Vi se intampla vreodata sa incepeti sa auziti un tiuit de genul... nu stiu. Nici nu stiu cum sa explic. E ca si cum as auzi undele aparatelor electronice. Din cine stie ce motiv, imi imaginez ca asa suna unda de la telecomanda spre televizor. Ma rog, vi se intampla sa auziti vreodata "unda" asta ? Pe mine ma enerveaza ca de cele mai multe ori sunt singurul care o poate auzi. I-am zis odata lu' taica-miu si a zis "hai ca deja incepi sa ma sperii !" in gluma.

12. #1472 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Dr. Xavier is your only hope...

13. #1473 SP
    Teo
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Vi se intampla vreodata sa incepeti sa auziti un tiuit de genul... nu stiu. Nici nu stiu cum sa explic. E ca si cum as auzi undele aparatelor electronice. Din cine stie ce motiv, imi imaginez ca asa suna unda de la telecomanda spre televizor. Ma rog, vi se intampla sa auziti vreodata "unda" asta ? Pe mine ma enerveaza ca de cele mai multe ori sunt singurul care o poate auzi. I-am zis odata lu' taica-miu si a zis "hai ca deja incepi sa ma sperii !" in gluma.
    DA, aceiasi problema o am si eu.

14. #1474 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Da, am patit si eu. Dupa asta am inceput sa ies cat mai mult in afara casei si sa ma concentrez pe mai multe taskuri (toata ziua fac cate ceva, rezolv, gatesc, etc) si de ~ 2 ani de cand am acest program, nu mai mi se intampla. Poaaaate sa fie si de la faptul ca nu mai am timp sa ma joc 8 ore pe zi.. dar neaaa

15. #1475 SP
    Teo
    Mie cel mai mult mi se intampla la scoala la chimie si acolo avem decat un PC si un proiector care nu sunt aprinse.

16. #1476 SP
    Chestia e ca pot sa fac sa o aud chiar tot timpul. Ceva mai vag, bineinteles, dar sunt sigur ca e acelasi sunet. Daca nu ma concentrez la nimic si... nu stiu, e ca si cum as privi in gol, doar ca aud in gol. E mai ciudat, dar asa e. Si e acolo.

Stie cineva ce e cu sunetul asta ?

17. #1477 SP
    Member SiCK's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Chestia e ca pot sa fac sa o aud chiar tot timpul. Ceva mai vag, bineinteles, dar sunt sigur ca e acelasi sunet. Daca nu ma concentrez la nimic si... nu stiu, e ca si cum as privi in gol, doar ca aud in gol. E mai ciudat, dar asa e. Si e acolo.

Stie cineva ce e cu sunetul asta ?
    Tumoare.

18. #1478 SP
    Can you "hear" static or radio waves? - Yahoo! Answers

Magneto cica iti da acadele daca te duci la el.

19. #1479 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Aveti super puteri...save the cheerleader save the world...

20. #1480 SP
    Quote Originally Posted by SiCK� View Post
    Tumoare.
    Good God !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 74 of 501 FirstFirst ... 24 64 72 73 74 75 76 84 124 174 ... LastLast