Maine e greva?
Chit ca ar fi Greva Grevelor , la mine la facultate niciodata , dar niciodata nu s-a tinut cont ... Ce aiurea ...
The Marshmallow Test at Kontraband
Foarte tare
---------- Post added 05-10-2009 at 10:25 PM ----------
Cu riscul de double post. Oh may gawd! Mask a primit ban
Ce? Cum?
A participat la concursul de "Lauda-te cu animalutzul tau" cu o poza de pe Wikipedia , dupa ce copiase un review din LEVEL parca.
In alta ordine de idei , cine dracu' e atat de credul sa dea mass pe PSN cum ca daca dai mesajul la 20 de prieteni , pentru verificarea sistemului de mesagerie , ti se va incarca portofelul PSN cu 20 para' ?????
vad ca au inceput si pe psn cum a fost pe messenger, incredibil. am primit vreo 4 massuri de acest gen "trimite la 20 de persoane si vei castiga 20$" cat depoti sa fi ca sa crezi asa ceva.
Dati si voi reply cu "felicitari! Ai castigat! Da seria ta de card si data expirarii pentru a-ti alimenta contul."
Vi se intampla vreodata sa incepeti sa auziti un tiuit de genul... nu stiu. Nici nu stiu cum sa explic. E ca si cum as auzi undele aparatelor electronice. Din cine stie ce motiv, imi imaginez ca asa suna unda de la telecomanda spre televizor. Ma rog, vi se intampla sa auziti vreodata "unda" asta ? Pe mine ma enerveaza ca de cele mai multe ori sunt singurul care o poate auzi. I-am zis odata lu' taica-miu si a zis "hai ca deja incepi sa ma sperii !" in gluma.![]()
Da, am patit si eu. Dupa asta am inceput sa ies cat mai mult in afara casei si sa ma concentrez pe mai multe taskuri (toata ziua fac cate ceva, rezolv, gatesc, etc) si de ~ 2 ani de cand am acest program, nu mai mi se intampla. Poaaaate sa fie si de la faptul ca nu mai am timp sa ma joc 8 ore pe zi.. dar neaaa![]()
Mie cel mai mult mi se intampla la scoala la chimie si acolo avem decat un PC si un proiector care nu sunt aprinse.
Chestia e ca pot sa fac sa o aud chiar tot timpul. Ceva mai vag, bineinteles, dar sunt sigur ca e acelasi sunet. Daca nu ma concentrez la nimic si... nu stiu, e ca si cum as privi in gol, doar ca aud in gol. E mai ciudat, dar asa e. Si e acolo.
Stie cineva ce e cu sunetul asta ?![]()
Can you "hear" static or radio waves? - Yahoo! Answers
Magneto cica iti da acadele daca te duci la el.
Bookmarks