Symbian-ul nu mai e "senzatia" ce-a fost odata. Mergi pe HTC nu doar pt forma ci si pt functionalitate. Samsung sunt telefoane proaste, nici nu merita comparatia.
De Blackberry 9500 nu vrei sa te apropii?
am vazut ca rasko si overlord au luat ban ,de banul lui overlord ma bucur dar la rasko ?
Rasko a intrecut orice masura la limbaj. Nu suntem "forum de cartier" totusi... iar cele 3 pagini ale lui de infractiuni spun multe. Mie personal mi-ar fi si rusine sa reproduc expresiile sale din posturile si PM-urile recente. Are cam o luna de ban, sa se racoreasca. Sper sa inteleaga...
Am primit de la bunica foarte multe clasoare cu timbre :X Cica sunt aproape toate timbrele aparute in ro din 70' pana in '94. Grr m'am distrat sa ma uit azi printre ele
Am gasit timbre cu Dacia si cu Aro si Oltcit.. am gasit timbre cu metroul romanesc.. genial![]()
dar eu ca sa mai zic...acum nu stiu cati o sa ma creada, dar ce spun m-a lasat si p mine masca atunci cand am aflat...la tara aveau stra stra bunicii mei o biblioteca prin care se afla si un Cap de Bour ...celebrul timbru...din pacate biblioteca a ars...si s-a dus si capul..la vremea aia nu prea stiau ca e asa de rar
---------- Post added 06-10-2009 at 09:07 PM ----------
God...parca va duceti sa votati la misto sa mor iocum sa votezi cu vadim!!?? for presidency!!
aia care candideaza ar trebui sa faca un test psiho ca nu stiu cam cati ar mai trece. normal..poate aia care stiu sa minta lol dar becali si vadim....whatever...![]()
iti sugerez ceva de genul asta...foarte eficient!!!
http://englishrussia.com/images/phone_opener/1.jpg
Si eu vreau sa imi vand telefonul si sa imi iau unu pe la 3 milioane sa pot sa bag ceva joculete pe el si sa umblu un pic pe net cu el.Stiti voi altu mai potrivit decat Nokia N76?
Eram azi la scoala si vorbeam cu un membru de pe forum de PS3 si ne aude unu si incepe : " mama , PS3 il stiu , e tare , mie imi place God of War 3 ( chiar daca el nu stia nici cum se citeeste ca zicea ceva de genu : " Gor of Wa 3 ") " si cand dam incercat sa ii explic ca nici nu a aparut a inceput : " ba ba a aprut ca l-am vazut eu si stiu ca a aparut " .Am facut pe mine de ras !
lol
Tot suntem la Random thread...ma ajuta cineva sa deslusesc un mister ce ma macina de 2 luni?
ZOMG ZUFALL! #986 - Stiu ca este doar un Loop , dar ma innebuneste..
Nu stiu nici melodia si nici personajul sau din ce serial / desen face parte...
Orice detaliu legat despre acest flash-clip este bine venit.
PS:raman dator cu o bere celui ce ma ajuta.
iPhone/iPod Game Reviews at GameSpot.com
Gamespot a introdus si categoriile pentru iphone si ipod.
Bookmarks