Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 78 of 501 FirstFirst ... 28 68 76 77 78 79 80 88 128 178 ... LastLast
Results 1,541 to 1,560 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #1541 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    Esti nebun....
    Eh, așa-s eu...ce să-i facem

2. #1542 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    emo ronnie

3. #1543 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Ma poate ajuta si pe mine cineva sa traduc din latina cateva fraze ?

4. #1544 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Ma intreba azi unu la scoala : " ai pupa un emo pentru 500 E ? " il intreb unde si zice : " pe obraz " ; chiar m-a uimit prostia .( Ce voi nu ati pupa un emo pe obraz pt 500E ? )

5. #1545 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    @paunstefan ce discutii inteligente port colegii tai , mai ai multe specimene prin clasa?

6. #1546 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    @paunstefan ce discutii inteligente port colegii tai , mai ai multe specimene prin clasa?
    De fapt era din clasa mea
    p.s. Da,mai am multi idioti in clasa (din pacate)

7. #1547 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Ce voi nu ati pupa un emo pe obraz pt 500E ? )
    da

8. #1548 SP
    Bine ca ti-ai recunoscut Zaktane specimenu ala de coleg si tot de la tine era si ala care zicea ca a aparut God of war 3 lol . Da asa e Zaktan are multe pecimene dar am si eu destui .
    Dar unu de la mine chiar m-a uimit cand a venit ieri cu vreo 20 de jocuri originale de PS2 pentru ca nu credeam ca eu am in clasa astia care cumpara multe jocuri originale pentru ca am avut si eu jocuri originale la mine ca sa le imprumut la uni si mai imi spuneau aia ca l-au jucat si ei dar de pe net.

Edit : Mrlacob : da si eu , daca ar fi fata as pupa-o si pe gura

9. #1549 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Bine ca ti-ai recunoscut Zaktane specimenu ala de coleg si tot de la tine era si ala care zicea ca a aparut God of war 3 lol . Da asa e Zaktan are multe pecimene dar am si eu destui .
    Dar unu de la mine chiar m-a uimit cand a venit ieri cu vreo 20 de jocuri originale de PS2 pentru ca nu credeam ca eu am in clasa astia care cumpara multe jocuri originale pentru ca am avut si eu jocuri originale la mine ca sa le imprumut la uni si mai imi spuneau aia ca l-au jucat si ei dar de pe net.

Edit : Mrlacob : da si eu , daca ar fi fata as pupa-o si pe gura
    Dar cum pronunta,lol (God ofr)
    Bine ca idiotenia nu e contagioasa

10. #1550 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Mai ziceti-ne ce faceti la scoala ...e chiar interesant.

11. #1551 SP
    Da iti zicem dar stai sa mai ne amintim sau sa se mai intample ! Hai sa mai zic si eu tot de la scoala o chestie tare adica in care sunt implicati gardienii scolii.
    Ieri unu statea langa geamul baii si asculta muzica cu telefonul in mana si vine un gardian si il face fleasca era ud si el si telefonullol.

12. #1552 SP
    Member reborn2603's Avatar

13. #1553 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Da iti zicem dar stai sa mai ne amintim sau sa se mai intample ! Hai sa mai zic si eu tot de la scoala o chestie tare adica in care sunt implicati gardienii scolii.
    Ieri unu statea langa geamul baii si asculta muzica cu telefonul in mana si vine un gardian si il face fleasca era ud si el si telefonullol.
    Dude,eram sarcastic ce naibii

14. #1554 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Dar unde invatati? La scoala ajutatoare?

15. #1555 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by DeadlyGoD View Post
    Mai ziceti-ne ce faceti la scoala ...e chiar interesant.
    Quote Originally Posted by DeadlyGoD View Post
    Dude,eram sarcastic ce naibii
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    nu stiu, dar ce stiu este: ca normala sigur nu este...

16. #1556 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post

17. #1557 SP
    Member octav's Avatar
    specimene sunt peste tot....nu conteaza cum au aparut, conteaza cum poti sa scapi de ei

18. #1558 SP
    is the man! trickz's Avatar
    poti sa scapi de ei?

am si eu niste tampiti.. cretini.. hahalere.. japite de oameni... si din pacate trebuie sa ii numesc colegi...

Eu, la dulapul de la scoala am pus un lacatel micut, de valiza, cu cifru. Nu tin mare smecherie in dulap, doar niste pantaloni de sport (la care tineam mult, btw) si niste adidasi. Maaare treaba. Cu toate astea, desi mai mult de jumatate din lacatele scolii sunt cu cifru, pe colegii mei iubiti ii atragedoar lacatul meu. Buuuun. Prin miracol, unu' din scoala il sparge si ii cheama pe astia. Ce fac ei? imi inoada hanoracul(ca eram la scoala dar in ora) cu tricoul de sport cu pantalonii de sport si sireturile de la adidas. In tot acest proces complex imi rup si pantalonii. Cand ma iau de ei... tot ei erau aia suparati. Replica finala din partea lor fiind "ei lasa... ai bani sa iti cumperi altii". Din pacate, chiar nu e asa.. dar si daca era, gestul e ala care conteaza.

Ei.. asta e... sunt colegii mei si nu mai dureaza mult... ultimul an si miracol sa fie de mai am vreo treaba cu vreunu'.

19. #1559 SP
    Member octav's Avatar
    eu le-as fi dat una....

20. #1560 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Ce rezolvam? Il bateam pe unul, il bateam pe al doilea, il bateam pe al treilea si? Tot nu imi aducea pantalonii inapoi si ma trezeam si cu mamele lor la usa...

Dupa mine, astia trebuie luati si legati cu picioarele in sus de un pod sau ceva... sa simta putin frica. Ma mai gandesc eu pana la sfarsitul anului si vin cu ceva care sa fie si inteligent si nici sa nu ma faca pe mine sa ma cobor la nivelul lor de pubertani prosti...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 78 of 501 FirstFirst ... 28 68 76 77 78 79 80 88 128 178 ... LastLast