Ma intreba azi unu la scoala : " ai pupa un emo pentru 500 E ? " il intreb unde si zice : " pe obraz "; chiar m-a uimit prostia .( Ce voi nu ati pupa un emo pe obraz pt 500E ? )
@paunstefan ce discutii inteligente port colegii tai, mai ai multe specimene prin clasa?
Bine ca ti-ai recunoscut Zaktane specimenu ala de coleg si tot de la tine era si ala care zicea ca a aparut God of war 3 lol . Da asa e Zaktan are multe pecimene dar am si eu destui .
Dar unu de la mine chiar m-a uimit cand a venit ieri cu vreo 20 de jocuri originale de PS2 pentru ca nu credeam ca eu am in clasa astia care cumpara multe jocuri originale pentru ca am avut si eu jocuri originale la mine ca sa le imprumut la uni si mai imi spuneau aia ca l-au jucat si ei dar de pe net.
Edit : Mrlacob : da si eu , daca ar fi fata as pupa-o si pe gura![]()
Da iti zicem dar stai sa mai ne amintim sau sa se mai intample ! Hai sa mai zic si eu tot de la scoala o chestie tare adica in care sunt implicati gardienii scolii.
Ieri unu statea langa geamul baii si asculta muzica cu telefonul in mana si vine un gardian si il face fleasca era ud si el si telefonullol.
poti sa scapi de ei?
am si eu niste tampiti.. cretini.. hahalere.. japite de oameni... si din pacate trebuie sa ii numesc colegi...
Eu, la dulapul de la scoala am pus un lacatel micut, de valiza, cu cifru. Nu tin mare smecherie in dulap, doar niste pantaloni de sport (la care tineam mult, btw) si niste adidasi. Maaare treaba. Cu toate astea, desi mai mult de jumatate din lacatele scolii sunt cu cifru, pe colegii mei iubiti ii atragedoar lacatul meu. Buuuun. Prin miracol, unu' din scoala il sparge si ii cheama pe astia. Ce fac ei? imi inoada hanoracul(ca eram la scoala dar in ora) cu tricoul de sport cu pantalonii de sport si sireturile de la adidas. In tot acest proces complex imi rup si pantalonii. Cand ma iau de ei... tot ei erau aia suparati. Replica finala din partea lor fiind "ei lasa... ai bani sa iti cumperi altii". Din pacate, chiar nu e asa.. dar si daca era, gestul e ala care conteaza.
Ei.. asta e... sunt colegii mei si nu mai dureaza mult... ultimul an si miracol sa fie de mai am vreo treaba cu vreunu'.
Ce rezolvam? Il bateam pe unul, il bateam pe al doilea, il bateam pe al treilea si? Tot nu imi aducea pantalonii inapoi si ma trezeam si cu mamele lor la usa...
Dupa mine, astia trebuie luati si legati cu picioarele in sus de un pod sau ceva... sa simta putin frica. Ma mai gandesc eu pana la sfarsitul anului si vin cu ceva care sa fie si inteligent si nici sa nu ma faca pe mine sa ma cobor la nivelul lor de pubertani prosti...
Bookmarks