Pai cum mai Trickz? Daca te iei de ei vin cu mamele la tine?
Cand eram eu in clasa a 12-a era la moda sa ne "rezolvam" problemele in curtea scolii la "interval", acum se vine cu parintii lol.
Incercati voi sa stati la cursuri cu un coleg care nu stie cum se foloseste apa in mod corespunzator si nu a auzit de deodorant.Vremuri mirositoare ce mai aveam eu in liceu.
Stiu cum este dar pastram cam toti distanta de el, insa cel mai cumplit erau orele de educatie fizica. Daca facea si el nu se putea sta in salaun motiv in plus sa chiulesc... (in acest post ma refer la personajul urat mirositor si nu, nu este o persoana comun cunoscuta daca se intreaba cineva doar personajul tipic urat mirositor
)
IGN: Saw: The Videogame Review
Saw review - 7.5
trebuie sa prezint istoria consolelor la ora de dirigentie...m-am gandit sa fac un proeict in power point si sa imi aduc ps2-ul si psp-ul si sa isi mai aduca 2 colegi psp-uil si sa facem ca un targ asa, sa ne si putem juca. puteti sa imi mai dati cateva idei, av rog?
Cu ce se ocupa lumea la scoala acum la orele de dirigentie. Noi nu stiam cum sa o intindem de la scoala si sa combinam fetele de la alte clase la unde apucam si voi faceti retea de psp-uri in clasaSi Ps2-ul? Aveti tv in clasa? Sau ce vrei sa faci cu el? Si ca raspuns: luati ceva jocuri care merg in retea si faceti un campionat cu totii.
![]()
mersi pentru idei. televizor nu avem, avem calculator, dar o sa luam din cancelarie TV-ul. sunt deschis opiniilor
Si eventual o dati in suturi afara pe diriginta ca oricum e degeaba acolo la scoala....mai bine nu va mai duceti...faceti ca in simpsons...la ce sa inveti istorie cand poti sa cauti in 5 secunde pe net cu telu.
Nu ,dar o scoala ajutatoare e la 2 strazi.
Noi suntem la Scoala nr.192 : bine ati venit (stiu e cam prost site-ul )
^Cred ca ii scoala ajutatoare "undercover", dovada find acel site, cine a facut site-ul acela sigur are nevoie de ajutor...
true that
ceva de genul asta am patit si eu azi cand a inceput dirigintele ca eu stau in prima banca(am 1.77) si i-am spus ca nu vad ,ca vorbesc cu colegul de langa si tot asa ( cu toate ca vorbeam doar in pauza) si am spus si eu de niste colegi care vorbesc in continu si a sarit unul la mine si i-am spus sa aiba tupeu la maica-sa nu la mine . A inceput sa spuna ca m-am luat de maica-sa ..si vine la mine nervos (el fiind jumate cat mine ) sa imi dea cu pumnul in fata si l-am apucat de maini si ghiciti ce a facut .. m-a scuipat in ochi (damn era oprita apa in tot Galatiul
si am terminat un pachetel de servetele umede ) si in momentul ala vine profa' de geografie si ala a inceput sa planga ( ca m-am luat de maica-sa )
PS : v-am omorat cu "si-ul " asta
lol Asta cu site-ul asa e , noi in scoala in afara de profa de informatica si cea de bio nimeni nu se pricepe la calculatoare .
Super idee ,Khan ! Acolo putem vorbi ce ma inceput sa vorbim aici , dar nu fac eu thread-ul .
Hah povesti cu lupte in liceu... sincer mi-as dori sa pot sa ma bat cu cineva...dar fair-fight...nu gen "bah c0@3 eu vin cu gasca si te rup"...doar un meci mic sa vedem care pe care... si apoi sa dam mana la sfarsit plini de sange... (nu sunt violent!)
Nu mai exista bun simt la copii din ziua de azi...ma uit in jurul meu si vad niste imagini vagi ale unor parinti care au incercat tot posibilul ca "odrasla" sa fie cat de cat OM...in unele cazuri,au esuat teribil.
Cat despre scoala si colegi...eu prefer sa stau pe langa fete ( macar am ce invata de la ele- studiez "inamicul"). Si am o colega de banca extraordinara pe care o pot numi chiar sora![]()
Vezi ca daca stai mult pe langa fete intrii in "friend zone" si cand vrei sa iesi, dracul te mai scapa de acolo. Femeile au nevoie de testosteron, mai stai si tu cu baietii, mai ragaiti dupa o bere, dati un scandenberg..
Bookmarks