Poate sa imi recomande si mie cnv niste boxe nu prea scumpute de pe Amazon.com care sa fie si bunicele(Pt un Matiz).Vreau ca muzica din Ipod sa se auda binisor,nu dau party in masina.
Multumesc
IGN: Left 4 Dead 1 & 2 Compared
---------- Post added 10-10-2009 at 09:48 PM ----------
A studia inseamna a te indoi de inteligenta colegului de banca.![]()
Vazusem pe la Sony, niste Xplod'uri la ~200lei o boxa, 45W RMS. Dar mai bine arunca un ochi pe aici.
Daca vrei sa stii cati W ar trebui sa aiba, intai afla cat poate sa scoata casetofonul...ma rog cd/mp3 playerul.
Guys am nevoie ptr tema la romana de o idee de inventie traznita(masinarie)..Anyone cu imaginatie bogata?![]()
RONAN AI TERMINAT DoDonPachi Dai Ou Jou????ca am citit undeva ca s-ar zice ca doar vreo 5 oameni pot sa-l termine![]()
DoDonPachi Dai Ou Jou ? Jocu' ala insane cu un miliard de gloante venind spre tine in acelasi timp ? Ronan, l-ai terminat ?
...
MASTER !![]()
...hehe, da, e cel din semnătura mea. Acolo e doar un boss rush (cum se obișnuiește la genul ăsta de jocuri).
Astea-s toate jocurile din serie:
DonPachi - 1995 DoDonPachi - 1997 Bee Storm Do DonPachi II - 2001 DoDonPachi Dai Ou Jou - 2002 (+Black Label +Death Label) DoDonPuchi Zero - 2003 Star Soldier vs dodonpachi DAI-OU-JOU - 2006 Do-Don-Pachi Dai-Fukkatsu - 2008 dodonpachi DAI-OU-JOU Black Label EXTRA - 2009
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By erik95 in forum Console News
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks