WTF ?! ati vazut asta ?
SexBox - Stiri, Jocuri
WTF ?! ati vazut asta ?
SexBox - Stiri, Jocuri
Darkest Of Days Video Game, Exclusive Times Of War Trailer HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com@@AMEPARAM@@src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=54534"@@AMEPARAM@@54534
Super tare ideea, sa joci o campanie dealungul celor mai mari confruntari.
Idea din Darkest Of Days e buna dar cum zicea Mika e prostie faza cu 1 vs 100....
am chef de CoD MW2....
Americanii is prosti...
Indienii...inca nu am gasit cuvant care sa ii descrie...
Reborn2603 Out!
hmm... spam nesimtit referitor la publicitate.
hello everyone.. vrea cineva ipod touch 8gb? I'm selling.. me wanna go on a quick trip si nu am finante![]()
v-ati saturat sa-i vedeti pe becali si borcea la televiziunile de sport? sa vedeti numai scandaluri si circ? semnati petitia asta Petitie: "Televiziuni sportive fara circ" - PetitieOnline.ro
Si fara "circ" la stirile/emisiunile de/din sport(care de fapt sunt numai despre fotbal), ce-ai putea sa vezi? Cand o sa avem si noi un campionat interesant, poate atunci o sa fie altfel.
P.S. Si crezi ca acea petitie va fi luata in considerare de cineva? Cat timp acesti oameni vor face audienta, vor fi dati la televizor indiferent de cate trilioane de semnaturi vei avea pe acea petitie.
Scuzati am gresit cantitatea , un kilogram jumate
Am vazut pe okazii e 2 lei moneda . as lua ceva daca le-as vinde . Dar am vazut ca mai sunt dastia care vand .
Am luat si ultima restanta.. urmeaza licenta marti sau miercuri, sa vad cand ma programeaza astia
![]()
iPhoneGen.fr / [KEYNOTE] Venez suivre le live avec nous !
live keynote apple conference wohooooo
Bookmarks