Cred ca da..
eu m-am dus cu calculatorul la garantie (garantie nefiind pe numele meu ) si nu au spus nimic
Cred ca da..
eu m-am dus cu calculatorul la garantie (garantie nefiind pe numele meu ) si nu au spus nimic
Imi spune si mie cineva va rog ce trebuie sa fac sa imi apara si mie caracterele japoneze/chinezesti si sa nu mai apara acele patratele ?
Folosesc Google Chrome si nu e din cauza ca nu am fontul respectiv !
Stie cineva cum pot dezactiva un serviciu Orange ?
Deci eu mi-am avtivat Orange World Unlimited dorind ca intru pe Orage World si in fiecare luna imi ia 1.5 E , eu am vrut serviciul doar pentru 30 de zile deci decat 1.5 E dar ei ii ia in fiecare luna is vreau sa renunt la serviciu . Cum fac ?
IS bolnav de numa ma mai dor si ochi da de photoshop nu ma pot lasa ... cred ca i'm getting addicted imi place prea mult sa ma joc cu el![]()
Ma ajuta cineva si pe mine ? ( daca nu stiti despre ce vorbesc , vedeti postul meu de mai sus)
Doar liniute si punctulete...
link catre liniute si punctulete
Suna la 444 si vorbeste cu un angajat....
soz strike...nu vad decat un render din ikkoutsen sau ce anime e ala si un efect de disort/ocean riple la dragon ...si probabil 2 3 style-uri de pe net...in cel mai happy caz facut de tine acel glow efect pe text.
Da in imaginea care ai vazuto intradevar nu era decat un render din ikkitousen care defapt era un vector facut de mine dragonul iara ii un vector de al meu si nu ii ocean ripple effectu folosit, cat despre restul... Someone doesn't know how to use the browse button:
Ok first car made by me chick extracted and its there just to fill the empty space, 2 Vector/tipele, 3 vector deci totul, 4 Tipa editata restu eu, nu is nici pe departe asa bun precum artisti cu adevarat talentati dar nici nu sunt "pasta" in photoshop cum incerci tu sa faci sa para...
Astea is cateva exemple mai am postate si prin http://www.consolegames.ro/forum/f35...tml#post131260 incepand de pe la pagina 5
@ dexx - glumeam
@ strike - diferenta intre ce am mazgalit eu in 10 sec in paint...si ce ai facut tu in photoshop....este ca personaju a venit din imaginatia proprie si e creatie proprie.Ce ai facut tu ...este exact cu ce am facut eu dar ai mazgalit peste creatia altora.Oricum daca toti zic ca e frumos ce ai facut...cum mai evoluezi tu in photoshop....i'm helping you to....evolve![]()
Bookmarks