Dont Flash and Drive Video@@AMEPARAM@@http://embed.break.com/1456358@@AMEPARAM@@1456358
de ce am eu impresia ca filmuletu asta nu e fake![]()
Dont Flash and Drive Video@@AMEPARAM@@http://embed.break.com/1456358@@AMEPARAM@@1456358
de ce am eu impresia ca filmuletu asta nu e fake![]()
...cum naiba să nu vezi IMENSITATEA aia de mașină?Că n-a apărut dintr-o dată...se vede clar ca e coloană, deci...
Oricum...s-au sifonat rău de tot cele din față.
Da...acum m-am uitat mai bine, in afara de geam, tipa de pe dreapta care conduce se uita non stop inainte...nu avea cum sa nu vada.Fake...dar destul de bine facut.
Nu e nici o miscare la geamu din spate...desi masina zum zum...si duba nu pune frana,era oprita...pentru ca e prinsa in trafic.Nu vezi cata coloana de masini e?
...eh...�ncă 9 zile și salut RonanN1 (GT). Săracul profila trecut prin multe...
(tocmai i-am dat un ultim recovery de pe serverele LIVE).
Damn Japanese gamesI WANT TO PLAY THEM ALL!
- dar din păcate bucuria a fost scurtă (și cu unele...cum să le zic...cu unele sanctiuni
) - aici chiar am fost eu vinovatul...
Mai multe nu zic, poate...poate...ies și din asta cu bine(sper din tot sufletul...
)
...dacă nu...asta e- no pain, no gain!
E fake.
Ai auzit vreodata sunetul de la un impact ca ala in realitate ?Probabil e un alt clip facut de cei care au lucrat si la "Don't text n drive"..si ala era bull**** cat cuprinde,dar cu ceva mai multa drama si sange.
In plus ..daca era real,era peste tot la stiri.![]()
YouTube - WWE Hell in a Cell 2009 Highlights
Undertaker FanBoy
Insa meciul DX-ului a fost EPIC!
Userul zilei: SkuLLCanDY
Posteaza unde nu-i "fierbe oala" ca doar e super oferta. (cum sa zici tu "Thread Closed" pe topicuri unde nu ai nici o treaba).
You've got served ->![]()
N-am jocuri pirat- e cu totul altceva
![]()
...să zicem că le-am stricat niște treburi celor de la Microsoft lol (dashboard bugs)
La fel a pățit și CAPP360 (care avea 250.000+). El a primit BAN Console ID + Reset GT. N-a mai stat pe g�nduri...s-a disperat și și-a luat PS3. Poate eu scap că-s din Rom�nia și nu le bate semnalul p�nă aici
Eu sunt pre-dispus la astea:
BAN GT
Reset GT
Reset GT + BAN GT
BAN Console ID + BAN GT
BAN Console ID + Reset GT + BAN GT
BAN Console ID + Reset GT + BAN GT + Sida
...și alte combinații.
Oricum n-am ce face...dec�t să aștept. Mă joc liniștit și-mi aștept sentința
Zic mai multe LATER! lol - e chiar funny faza dacă stau bine să mă g�ndesc...
Bookmarks