Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 92 of 501 FirstFirst ... 42 82 90 91 92 93 94 102 142 192 ... LastLast
Results 1,821 to 1,840 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #1821 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Schimbati canalul pe Discovery Channel e despre tehnologia viitorului . Acum e despre masinile viitorului si imi pare rau ca nu v-am spus ora trecuta ca era si despre jocuri video.

2. #1822 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Haha,acum am realizat ca astazi am implinit 1 an de cand sunt pe CG .

3. #1823 SP
    is the man! trickz's Avatar
    multi inainte

4. #1824 SP
    Banned Mario's Avatar
    Doamne ,ce umor prost au astia de la divertis,de tocilari...

5. #1825 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    No comment.

6. #1826 SP
    Member octav's Avatar
    chiar sunt extrem de slabi....

7. #1827 SP
    Is mai slabi decat au fost inainte aia ii sigur dar in rest intradevar ce slab ii sa fie niste comedianti care din 2 cuvinte scoase sa nu fie vulgaritati si apropouri la injuraturi, oricum cea ce fac ei sunt glume politice poate de aceea ii gasiti mai slabi. Dar "umor prost de tocilari" ii exagerat, bine ca vacanta mare are umor de calitate (nota: acesta a fost sarcasm).

In fine Doru Octavian Dumitru FTW

8. #1828 SP
    Banned Mario's Avatar
    Quote Originally Posted by Strike105x View Post
    Is mai slabi decat au fost inainte aia ii sigur dar in rest intradevar ce slab ii sa fie niste comedianti care din 2 cuvinte scoase sa nu fie vulgaritati si apropouri la injuraturi, oricum cea ce fac ei sunt glume politice poate de aceea ii gasiti mai slabi. Dar "umor prost de tocilari" ii exagerat, bine ca vacanta mare are umor de calitate (nota: acesta a fost sarcasm).

In fine Doru Octavian Dumitru FTW
    Bai au mondenii umor de politicieni ,dar nu se compara,e umor bun.App. strike te rog exprimate mai bine ca nu inteleg nimic,ca tot imi comentai ca nuj sa sciru.

9. #1829 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Cafe Deko ftw

10. #1830 SP
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    Bai au mondenii umor de politicieni ,dar nu se compara,e umor bun.App. strike te rog exprimate mai bine ca nu inteleg nimic,ca tot imi comentai ca nuj sa sciru.
    Singurul lucru bun de la mondenii a fost Dragos Stoica. Iar cu restul imi pare rau dar:
    1. eu nu ti-am spus nimic in legatura cu faptul ca esti paralel cu ortografia si limba romana (lucru evident si in post-ul pe care il am in quote);
    2. problema adevarata nu se afla in post-ul meu ci in faptul ca ai probleme in a interpreta cea ce citesti, cum am mai observat si in celelalte discutii cu tine.

11. #1831 SP
    Banned Mario's Avatar
    C�t costă să o arzi �n penibil? 500 euro?
    Mic calcul:
    50 de ron motorina la camionetă, sa zicem 800 de ron canapeaua, 50 de lei ochelarii din obor gen Kanye West, o acadea lu’ aia mică, 100 euro lu’ Doroftei, un ziar lu’ Sişu, 50 de ron şi un kilogram de cartofi bătr�neilor si 100 de ron lu’ Diaconescu
    Cam atat costă să o arzi �n penibil pe vreme de criză!
    Şi rezultatul…:

12. #1832 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Bai fratilor n-are voie omu sa manance o litera sau o virgula in minus ,in plus ca sariti voi...M-am saturat de forumu asta de genii,brb ma duc sa joc un CS ca un semi-analfabet.Peace
    Una e sa mananci o litera, alta e sa pocesti indescifrabil limba romana cu dezacorduri si cuvinte inventate gen "aicea". Sa stii ca a-ti cunoaste limba si a o vorbi/scrie corect nu te face un geniu (de fapt la ce specimene sunt pe forum s-ar putea sa ai dreptate). Da' deh, mai bine faci pe victima decat sa-ti dai seama ca gresesti.

P.S.: Fiind un forum, ai posibilitatea sa-ti revezi mesajul inainte sa dai Reply Post si, daca chiar o faci si ai gresit ceva, ai la dispozitie cateva minute bune ca sa repari o greseala, asta bineinteles daca realizezi.

13. #1833 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    Tag-urile de la spambox devin tot mai ciudate "car crashes and blood", "carnaciori cu branza", "cereale" sau "ninjas killed my baby".Ma intreb ce urmeaza

14. #1834 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    C�t costă să o arzi �n penibil? 500 euro?
    Mic calcul:
    50 de ron motorina la camionetă, sa zicem 800 de ron canapeaua, 50 de lei ochelarii din obor gen Kanye West, o acadea lu� aia mică, 100 euro lu� Doroftei, un ziar lu� Sişu, 50 de ron şi un kilogram de cartofi bătr�neilor si 100 de ron lu� Diaconescu
    Cam atat costă să o arzi �n penibil pe vreme de criză!
    Şi rezultatul�:
    YouTube - Video Clip - Puya : Change (2009)
    Melodia imi place mai mult decat "Undeva in Balcani"

15. #1835 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    Quote Originally Posted by ciprianoss View Post
    Tag-urile de la spambox devin tot mai ciudate "car crashes and blood", "carnaciori cu branza", "cereale" sau "ninjas killed my baby".Ma intreb ce urmeaza
    capcanele cu biscuiti , Chypy melcul care isi face tzepi in cap cand iese in oras si multe ... lol

16. #1836 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    am jucat guitar hero astazi si nu mai pot scoate melodia asta din cap

17. #1837 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Quote Originally Posted by ciprianoss View Post
    ce au cerealele mele....imi plac cerealele

18. #1838 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    That's why Uncharted II deserves to be bought @

PS->Choloe's ass !
    Attached Images Attached Images 18102009405.jpg

19. #1839 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Doamne ,ce umor prost au astia de la divertis,de tocilari...
    Parerea ta. Indeed, nu mai sunt glumele de pe vremuri dar nici chiar asa... Divertis au ramas, cat de cat, un grup de satira, nu de umor. E o diferenta mica dar aia da toata savoarea

Mondenii au scazut enorm in timp, ajungand la un nivel de glumele cu Basescu sunt la fel cu glumele cu Poponet. Nu mai exista delimitare intre umor politic si umor ieftin. Nu mai exista delimitare intre nimic, toate sunt una si aceeasi. Nici eu nuj sa sciru, sper sa ma invete si pe mine cineva

Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Cafe Deko ftw
    Cafe Deko intra la alt umor, respectiv cel in care limita moralitatii este de mult pierduta. Din pacate...

20. #1840 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...este la TV o reclamă la ceva prăjiturică. �ncepe cu o tipă foarte frumoasă (cam din anii...70/80) cu niște chestii pe cap (bigudiuri electrice) și la scurt timp se produce un scurtcircuit...apoi se mută pe o altă tipă (din prezent) care-i la stilist și taie din prăjiturică...

Știe cineva numele melodiei din reclamă? E mai veche piesa...de pe vremea lui Elvis.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 92 of 501 FirstFirst ... 42 82 90 91 92 93 94 102 142 192 ... LastLast