Gripat, is 100%.
Sper sa nu fie gripa porcina... suntete specifice porcilor inca nu am scos si nici nu am tendinta sa ma bag in mocirla
Tu ai vazut despre ce e jocul in sine macar? Sau ai intrat te-ai uitat la poze si ai facut testu stralucitor si ai iesit?
pe la voi nu s-au inchis scolile si liceele? la noi cica la trei cazuri de gripa se inchide, dar momentan nu sunt decat 1 sau 2. oare o sa fie epidemie, ceva?
Imi poate zice cineva daca acea arma este un sniper sau un shotgun? (la COG-ul de mai jos)
Gears of War - COG Soldier
Parca era pe Youtube o optiune sa vezi videouri uploadate din Romania. Unde o gasesc ?
Nu stiu daca si la liceu dar a zis ca se da la profesori deci cred ca si la liceu.
Cand? Pai se dau 4 zile in noiembrie si inca 4 in decembrie si ar fi bine ca in noiembrie sa le lege cu 1 Decembrie si in decembrie sa le lege cu vacanta .
Oricum nu am auzit de la TV ci de la o invatatoare , deci e sigur !
![]()
In Bacau la liceul meu ( Colegiul National Ferdinand) am stat 9 zile acasa,am avut 3 cazuri de gripa porcina inclusiv tampitul de director![]()
iar ai chef de ignore-uri?![]()
ar trebui sa facem un flash cu o roata care sa contina numele tuturor userilor si la care se opreste din invartit aluia sa ii dai ignore![]()
si sa se numeasca "Roata Studentului"![]()
Mda , ar fi tare
, in alta ordine de idei , castigatorul de ieri a fost Mask
![]()
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By erik95 in forum Console News
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks