Azi am fost pe la tara si tocmai ca era un targ si am zis sa merg si eu , primul lucru care mi-a sarit in ochi o chinezarie daia care semana cu PS2 , adica arata la fel dar era putin mai mare ca un pachet de carti , chiar si controlerele aratau ca Dualshock .
Eu chiar nu inteleg cine cumpara asa ceva. Ma daca ai copii si vrea un joc dala portabil cu tetris , iei nu zici nimic . Dar prostie daia care se baga si la TV , mai strici si TV-u . ( ma intreb daca o avea HDMI)
Am ramas!
pai eu nu am avut nes sau snes am avut terminator era tot o chinezarie dar era fun si din cauza lui am ajuns "gamer".
octav11 : da pentru tarani e bun
dogdan : Terminator e altceva , am avut si eu , dar fac pariu ca ala mai mult de tetris si jocurile alea care le gasesti pe portabilele alea de 5 lei nu stie . Doar e cat un pachet de carti .
me knows,wear ermmm a cocalar dress ?>joking ,dude wear something that you like and it's best suited for you right?
Eu sunt intr-a 9-a, trebuie sa fac impresie... ma duc in blugi si camasa. Dupa aia trec la tricourile mele si la hanorace.![]()
intrebare : cunoasteti pe cineva de incredere care comanda produse de pe eastbay la un adaous acceptabil ?
A observat careva cat de misto sunt efectele din Paint-win7 ? desen facut numai cu pensula aceea cu efect de acuarela.
Orange introduces 'HD Voice' calls -- 3G, Moldovian citizenship required
a mai observat cineva ca scrie "nicoleta luciu" la tags?
Acolo face toata lumea teste experimentale.. mancare din plante sintetice, bombe, tot ce vrei.
Cine stie, poate aflii in 2 luni ca de la sunetele HD de la mobil ti se usuca urechea si picao sa fii bucuros ca au incercat mai intai in Moldavia.
p.s. da, si ca sa dea si moldovenilor posibilitatea sa zica "FIRST!!!1111"![]()
Declassifying information...
Agent: Mika
Target: Group of Cocalars
Ammunition: Eggs
Mission status: COMPLETED
![]()
Bookmarks