Nu, dar e ceva creepy ca toate aceste UFO-uri si "porti spre Iad" apar in Moscova. lol
Nu, dar e ceva creepy ca toate aceste UFO-uri si "porti spre Iad" apar in Moscova. lol
E Gaara The Kazekage of the Sand..umbla si el cu norisorul lui de nisip peste Moscovalol
mi se pare genial tipul asta
ma uit la el de 2 ani ,de cand juca wow si a facut numai lucruri incredibile,mai urmareste cineva?
Habar n-am cine e...ultima oara cand am auzit accent francez era un destept la tekken 6 care facea toata camera noob si zicea ..i quote "aim za best of za best...you are nub cuz you're not french"
![]()
Ba da, Athene the best paladin in the world. Si eu il urmaream zilnic cand jucam wow, apoi a inceput sa bage toata ziua videouri cu tipa si m-am plictisit si i-am scos canalul de la subscribe.Plus ca mai facuse inca vreo 3 canale cu Tanya, cu I-power, cu maica-saDar chiar e genial. Si miscarea I-Power din background e foarte tare, sper sa le reuseasca, au facut destul de multe.
Nu mai joaca wow?In zilele mele bune de wow-ist aproape i-am batut echipa in arena. Cand l-am vazut i was like
![]()
and then
![]()
Worst possible "date" ever...I don't even... FML (serios) - Bodybuilding.com Forums
doamne, cel mai epic thread pe care l-am vazut
AHAHA!!! GENIAL
---------- Post added 21-12-2009 at 06:32 PM ----------
care e treaba cu acest athene?
din cele cateva clipuri pe care le-am vazut mi se pare ca e cam megaloman...
puteti posta cateva cu el JUCAND?
am vazut un truc interesant de-al lui, poate imi mai aratati si voi cate ceva ca eu n-am gasit clipuri cu el "valide", doar fakeuri cica.
La Yahoo Messenger 9 si 10 de ce la unii le apare avatarul si spune ca sunt offline si la alti nu le apare ?
cei care intra zilnic pe messenger , nu li se intampla asta , numai celor care nu intra mai deloc
Check this out!
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By erik95 in forum Console News
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks