Zilele astea o sa-mi fac abonament la Cosmote si o sa iau si un telefon la oferta. Sugestii, ceva ?
Am o problema cu un pc . Se aprinde si se stinge brusc . Are procesor intel q8200 , sursa de 450w , memorie 1 gb .. etc . Nu vad care e problema . Ma poate ajuta cineva in vreun fel , cu vreun sfat/rezolvare/ceva ?
Azi am primit un pm de zile mari ....la inceput am stat pe ganduri ( credeam ca glumeste ) ...dupa aceea mi-am dat seama ca omu e serios si ma bufnit rasu
Sa inteleg ca Laurentiu este o fetita / victima de razboi...sau ce natie o fi fata aia mumoasa , Execitor se da zilnic cu capu de tastatura,ronan este de fapt o femeie bionica ...and so on.te droghezi?
auzi tu esti drogat?ca am vazut avatarul tau si asta imi da de inteles ca esti drogat
Si acum iesind din starea de somn/trezit intr-o clipa de seriozitate : tu iti dai seama cata mai aberatia ai zis ? ....si ca sa nu te las fara raspuns ...nu ...nu ma droghez..nici macar nu fumez sau beau cafea...sper ca pe viitor daca imi pun avatar cu o femeie care face striptease sa nu ma intrebi daca sunt stripteosa.
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By erik95 in forum Console News
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks