Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 293 of 501 FirstFirst ... 193 243 283 291 292 293 294 295 303 343 393 ... LastLast
Results 5,841 to 5,860 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #5841 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    da are dreptate Execitor . eu m-am uitat la avatar da nu m-am uitat si la nickname si am crezut ca octav sau andrewqp a facut double post . Abea dupaia mi-am dat seama ca is 2 useri
    vai... sunt de atatia "ani" pe forum si lumea ma confunda cu altcineva. ce deziluzie

2. #5842 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    vai... sunt de atatia "ani" pe forum si lumea ma confunda cu altcineva. ce deziluzie
    scuze . ma uitam cu coada ochiului la avatar . eh cum sa te confunde careva? esti AndRewqp :CG editor si unul dintre cei mai importanti membrii de pe acest site . Ce sa fac daca si u si octav sunteti mari fani House si va seamana avatarele ? O sa inteleg si eu daca si pune careva avatar cu Zack Fair(cum am eu) si o sa faca o astfel de confuzie

3. #5843 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Ati observat ca TOM e anti-manele ?

4. #5844 SP
    Banned iLoo's Avatar
    Este interesat cineva de un controller 6AXIS DualShock PS3 ? la numai 60 ron.
    Am postat aici pentru ca licitatia se inchide in 20 de minute.Este URGENT !

5. #5845 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Intrebarea este daca Tom este de stanga sau de dreapta

6. #5846 SP
    Member octav's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    scuze . ma uitam cu coada ochiului la avatar . eh cum sa te confunde careva? esti AndRewqp :CG editor si unul dintre cei mai importanti membrii de pe acest site . Ce sa fac daca si u si octav sunteti mari fani House si va seamana avatarele ? O sa inteleg si eu daca si pune careva avatar cu Zack Fair(cum am eu) si o sa faca o astfel de confuzie
    vrei sa zici ca nu sunt important? sunt in top 10 spammeri, asa ca te rog frumos...lol
    L.E.: Sunt eu singurul care are impresia ca steaua se duce jos, jos, jos? Se vede campania noastra de achizitii. Unde eram si noi buni, in aparare, am ajuns sa avem una dintre cele mai proaste defensive din liga I. De-abia astept sa vina si bananierul de Tall, sa il mai sece pe Gigi de niste bani sa plece omul asta o data de la club

7. #5847 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Studentule.. ti-a placut meciul?

8. #5848 SP
    Member richardm27's Avatar
    Bleah, iar a inceput circul !!!!!

9. #5849 SP
    Tu a cui clona mai esti? o.O

10. #5850 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Cine? richardm27? A lui Jack Bauer, desigur, scrie si sub nume

11. #5851 SP
    Senior Member tray's Avatar
    cine castiga dintre epic beard man si chuck norris?

12. #5852 SP
    Despre iLoo vorbeam... de cand cu useri astia mai nouti sa instalat paranoia pe forum

13. #5853 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by octav View Post
    vrei sa zici ca nu sunt important? sunt in top 10 spammeri, asa ca te rog frumos...lol
    my bad mister octav si tu esti important . cum sa uitam de un alt membru important al nostru . Un spammer de elita pe CG care pur si simplu nu vrea sa paraseasca acest renumit top 10 . Am zis-o frumos ? Da daca ma gandesc bine toti membrii CG sunt importanti . fiecare contribuie in felul lui pentru a imbunatatii acest site minunat . Fiecare contribuie cum poate (doneaza bani , liciteaza diferite lucruri pt CG , posteaza stiri etc) . Deci cu late cuvinte : toti suntem importanti

14. #5854 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    De cand am cumparat boxele stiam ca primu lucru care se duce e ledu de la display ...da nu ma asteptam sa se duca asa repede,nezeii astazi si maine,se poate schimba luminita la z5500?

15. #5855 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Tocmai mi-am bătut propriul record la 虫姫さまふたり. Am luat 211.192.469 points cu Palm - abnormal (maniac difficulty)

...urmează 1cc run filmat pe youtube (nu se mai poate așa...) lol

16. #5856 SP
    Member Cata25's Avatar
    Spam de calitate -->

17. #5857 SP

...e vechi clipul. Măi să fie...nu mai zic nimic...că numa mă disper și arunc cu ceva prin casă

18. #5858 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Studentule.. ti-a placut meciul?
    Lasa-ma frate ca am plecat plin de nervi ... O tara plina de fatalai , iar Piatra Neamt incearca sa-i adune pe toti ... Au , mami , dau cu bulgari in mine ....

19. #5859 SP
    Victor Ponta este noul lider al PSD. Deci te rog frumos...puțin respect

ahahaha
    Attached Images Attached Images ponta.jpg

20. #5860 SP
    is the man! trickz's Avatar
    BAU! V-am speriat?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.