scuze . ma uitam cu coada ochiului la avatar. eh cum sa te confunde careva?
esti AndRewqp
:CG editor si unul dintre cei mai importanti membrii de pe acest site
. Ce sa fac daca si u si octav sunteti mari fani House si va seamana avatarele ?
O sa inteleg si eu daca si pune careva avatar cu Zack Fair(cum am eu) si o sa faca o astfel de confuzie
![]()
Este interesat cineva de un controller 6AXIS DualShock PS3 ? la numai 60 ron.
Am postat aici pentru ca licitatia se inchide in 20 de minute.Este URGENT !
vrei sa zici ca nu sunt important? sunt in top 10 spammeri, asa ca te rog frumos...lol
L.E.: Sunt eu singurul care are impresia ca steaua se duce jos, jos, jos? Se vede campania noastra de achizitii. Unde eram si noi buni, in aparare, am ajuns sa avem una dintre cele mai proaste defensive din liga I. De-abia astept sa vina si bananierul de Tall, sa il mai sece pe Gigi de niste bani sa plece omul asta o data de la club![]()
my bad mister octavsi tu esti important . cum sa uitam de un alt membru important al nostru . Un spammer de elita pe CG care pur si simplu nu vrea sa paraseasca acest renumit top 10
. Am zis-o frumos ?
Da daca ma gandesc bine
toti membrii CG sunt importanti
. fiecare contribuie in felul lui pentru a imbunatatii acest site minunat . Fiecare contribuie cum poate (doneaza bani , liciteaza diferite lucruri pt CG , posteaza stiri etc) . Deci cu late cuvinte : toti suntem importanti
![]()
De cand am cumparat boxele stiam ca primu lucru care se duce e ledu de la display ...da nu ma asteptam sa se duca asa repede,nezeii astazi si maine,se poate schimba luminita la z5500?
Tocmai mi-am bătut propriul record la 虫姫さまふたり. Am luat 211.192.469 points cu Palm - abnormal (maniac difficulty)
...urmează 1cc run filmat pe youtube (nu se mai poate așa...)lol
...e vechi clipul. Măi să fie...nu mai zic nimic...că numa mă disper și arunc cu ceva prin casă![]()
Bookmarks