Zilele astea o sa-mi fac abonament la Cosmote si o sa iau si un telefon la oferta. Sugestii, ceva ?
Am o problema cu un pc . Se aprinde si se stinge brusc . Are procesor intel q8200 , sursa de 450w , memorie 1 gb .. etc . Nu vad care e problema . Ma poate ajuta cineva in vreun fel , cu vreun sfat/rezolvare/ceva ?
Azi am primit un pm de zile mari ....la inceput am stat pe ganduri ( credeam ca glumeste ) ...dupa aceea mi-am dat seama ca omu e serios si ma bufnit rasu
Sa inteleg ca Laurentiu este o fetita / victima de razboi...sau ce natie o fi fata aia mumoasa , Execitor se da zilnic cu capu de tastatura,ronan este de fapt o femeie bionica ...and so on.te droghezi?
auzi tu esti drogat?ca am vazut avatarul tau si asta imi da de inteles ca esti drogat
Si acum iesind din starea de somn/trezit intr-o clipa de seriozitate : tu iti dai seama cata mai aberatia ai zis ? ....si ca sa nu te las fara raspuns ...nu ...nu ma droghez..nici macar nu fumez sau beau cafea...sper ca pe viitor daca imi pun avatar cu o femeie care face striptease sa nu ma intrebi daca sunt stripteosa.
Bookmarks