welcome back strike![]()
astazi la istorie profu ne-a povestit despre dante alighieri and i was like .... SHET I MUST FINISH THE GAME!
Va puteti imagina ca primesc PM cum ca nu gaseste un user butonul de New thread sau Post Reply ?!?
Si mai rau de atat, dupa ce-i explic, imi raspunde foarte indignat ca nu intelege de ce este atat de greu de gasit un buton... si ca nu-l gaseste in continuare... Somebody, please, make a map of this website...
O sa pun sageti cu "Apasati aici"... si semne cu "Aici nu se poate posta"...![]()
Pai .js-urile sunt de obicei java... Depinde daca e applet, atunci trebuie sa ai un motor care sa ruleze pe site/server java. Daca e client sided, i have no clue, probabil asa cum introduci orice javascript... Oricum, asta e intrebare super tare pentru aria de Spambox ! Ma doare capul... maine poimaine intrebati aici cum se construieste o racheta... si nu de tenis !
Are cineva idee cum pot sa construiesc rachete NASA intr-o curte ?
Am mare nevoie urgent.
Nu pot sa te ajut... pentru ca sigur vei avea nevoie de un soft care va include java script. Asta daca vrei sa lansezi racheta pe blog
---------- Post added 04-03-2010 at 09:35 PM ----------
Da, la inregistrare o sa punem userii noi sa faca 2 matrici, sa calculeze niste radicali si eventual cateva functii![]()
Huh, what?
Am 0% Activity, desi ieri aveam 50% si azi am mai spam at putin.
Gata. Si a revenit.
Bookmarks