stai linistit ca nu numai tie ti se parelol..despre ce vorbim?![]()
Cand am vazut ce-i la TV...l-am inchis in secunda 2!
La multi ani si un nou an plin de bucurii!
La multi ani lume!
Am o intrebare pentru cei care au Rock band portable. Mi-am luat si eu un set dar pana acuma nu prea am gasit un loc bun pe unde sa il pun. Nu e o obtiune pe birou.
Alta intrebare: mi-am luat 2 kituri charge and play sau cum sor fi numit. Dupa ce incarc acumulatorul ma tine bateria vreo 6 ore de joc. E normal?!
De ceva timp imi apare pe poze o dunga in partea dreapta . De la ce e si cum se poate repara ?
Uitati , am pus si o poza sa vedeti cum arata !
P.S.: nu am zis la Foto-Video ca acolo nu prea intra nimeni
P.P.S ; Poza e facuta ieri de la mine de la geam !
Another one (year) bites the dust!
Happy new year ConsoleGames!
First post of 2010. Yay!
ceva FIZIC s-a stricat in aparat. Ori un contact rupt ori cine stie ce... cert este ca niste pixeli nu ies din senzor (ce capteaza propriu-zis imaginea) catre cardul de memorie (care salveaza), deci aparand acea dunga. Sincer, ti-as recomanda un service, dar depinde de aparat. Daca ai un aparat de 2-3 milioane valoare in momentul de fata, nu merita reparatia, o sa coste mai mult (decat daca e in garantie). Daca este pe undeva in banii aia iti recomand sa cumperi un aparat nou.
Pai aparatul il am de 6 luni si e in garantie ! Dar ciudat e ca si pe ecranul aparatului apare dunga !
Acum 10 minute am avut primul freeze pe PS3 , in Uncharted 2 la ultimul nivel ! Oare se mai poate bloca inca odata cand ajung in locul ala ?![]()
Nu e ciudat că apare și pe ecranul aparatului. E normal. G�ndește-te puțin și o să �nțelegi.
Iar �n legătură cu freez-ul... ești cam fricos. Acum pe bune, știu că PS3-ul e scump, dar asta nu �nseamnă că la fiecare freeze sau c�nd auzi bluray-ul trebuie să te panichezi.
trickz, acum ai v�rsta de votschimbă semnătura
LE: ce tag, contele spamula![]()
Mersi, momentan caut ceva inteligent sa scriu acolo.. dar mai stau cateva zile pana ma simt cu adevarat major. Momentan, la fel de copil ma simt.
Aparatul tau este cu siguranta unul compact. Aici, nu exista vizorul optic, prin care sa vezi in timp real ce se intampla, aici folosesti un ecran. Datele de pe acest ecran sunt dependente de senzorul de imagine sau alte componente fizice (procesor de imagine, etc, sincer, nu stiu toate piesele si legaturile dintre ele dar in mare, senzorul de imagine este important). Pe scurt, aceeasi imagine pe care o vezi pe ecran este cea salvata pe card/ cea care provine de la senzorul/ componenta care are o problema fizica (contact rupt, indoit, miscat, soc, etc).
Nu mai puneti taguri de genul Daniela Crudu... Strica pe celelalte
stefan- Probabil ca nu.
Stiati ca durata medie de viata a unui soldat inamic intr-un film cu Chuck Norris e de 4 secunde ? No joke. lol
Bookmarks