Guess whos back !![]()
Spam fericit! Pardon, Cracit Fericit! Pardon, Craciun Fericit! Hai ca a iesit bine acum
Sper sa ne vedem si la anul, de Craciun, tot aiciMulta bafta si sa va aduca mosu' tot ce va doriti, material sau spiritual!
Tadam: http://www.consolegames.ro/forum/f60...le-cg-donatii/ !
Incepem si noi sa avem ganduri mari. Azi un proiector, maine o locatie proprie... Pai nu ? Hai Merry Christmas !
Eh, daca n-ar fi fost criza asta idioata, acum eram gata si cu leasingul si cu creditul pentru server... si puteam sa ma dedic 100% site-ului CG. Dar n-a fost sa fie... asa ca facem cate un pas. Mic, ce-i drept, dar sigur. Mi-am dat seama la ultimele intalniri cat de mult inseamna micuta noastra comunitate. M-am intalnit cu oameni pe care-i stiam de ani de zile de pe forumuri, mi-am facut prieteni printre oameni pe care-i stiam doar ca niste nick-uri... Eu zic ca e mare lucru, sa poti sa te relaxezi intre prieteni. Mai ales ca sunt de fiecare data surprins de varietatea discutiilor, de glumele bune (sau nebune)... Multi din cei care vin prima oara la intalnirile CG se asteapta sa dea peste niste nerds, oameni inchisi (la suflet si la minte) care nu stiu altceva decat "kill, kill... kill" in jocuri. Dupa care ma zapacesc cu intrebari "cand ne intalnim data viitoare" spunand ca le-a placut la nebunie si de-abia asteapta sa repetam isprava.
So, i'm happy. Mai ales ca azi am scapat de o mare apasare pe suflet (in fine, credeam ca e pe creier, de aceea si threadul http://www.consolegames.ro/forum/f35...-monkys-brain/ ). Asa ca nu pot decat sa va spun ca nu scapati asa usor de mine, si ca sunt mandru ca sunteti alaturi de CG. Mai ales cei care sunteti alaturi de la inceput... stiti ca este un proiect de suflet, si nu o idee de facut bani or something. Si chiar daca CG nu va fi iubirea vietii or something pentru multi dintre voi, stiti ca aici veti gasi un coltisor "de rai" unde veti fi primiti cu placere. Acestea fiind spuse, nu pot decat sa va doresc (din nou) Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi. Respect si numai dorinte de bine de la amicul vostru MonkY !
Acum, sa curga vinul si sa planga sarmaua !![]()
6 cai revine cu lamoriri
He's back!
Mda,nici nu pot sa privesc pana la sfarsit ca ma plictiseste prea tare si poate adorm cu capul pe birou.E de nerecnoscut
![]()
Dap el este ii recunosc vocea lol.
Craciun Fericit CG ^^.
PS: lmao: Mario and Princess Sex Tape - CollegeHumor video
1st of all, I'm a pioneer here thanks to Dj Mo. Vara, vacanta, plictiseala atunci si tot zicea ca o sa apara un nou site super, ConsoleGames.ro. Am zis "Why not?". And I never regret it.
2nd of all... referitor la a doua parte numai laude MonkY. Vorbeam pe mess odata cu el si era vorba de probleme cu banii de hosting si i-am spus ca trecem noi peste si ca in viitor cand o sa crestem si noi mai mari cu ceva reclame, MonkY & Co. o sa poata scoate chiar bani din site. MonkY a zis ca el nu are nevoie de asa ceva si ca atunci ar pasa proiectul altcuiva.![]()
![]()
![]()
Merry Christmas everyone! Thank you MonkY ca ai reusit sa strangi aici toti consolisti din Romania izgoniti din alte locuri!
Craciun Fericit Tuturor ! Va doresc sa aveti parte de Sarbatori cat mai calde si mai linistite alaturi de cei dragi !
PS: Double XP Weekend la mancat sarmale![]()
Bookmarks