Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 196 of 501 FirstFirst ... 96 146 186 194 195 196 197 198 206 246 296 ... LastLast
Results 3,901 to 3,920 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #3901 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    Guess whos back !

2. #3902 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Quote Originally Posted by xLx View Post
    Guess whos back !
    Ridge Racer?

3. #3903 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    D:<

4. #3904 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Spam fericit! Pardon, Cracit Fericit! Pardon, Craciun Fericit! Hai ca a iesit bine acum

Sper sa ne vedem si la anul, de Craciun, tot aici Multa bafta si sa va aduca mosu' tot ce va doriti, material sau spiritual!

5. #3905 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    L-am prins sub pom.Guess who?!lol
    mOnky?

6. #3906 SP
    Banned Mario's Avatar
    Auziti cum pot trimite un mesaj la toata agenda deodata?Am un samsung U800 sau asea ceva.

7. #3907 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Tadam: http://www.consolegames.ro/forum/f60...le-cg-donatii/ !
    Incepem si noi sa avem ganduri mari. Azi un proiector, maine o locatie proprie... Pai nu ? Hai Merry Christmas !

8. #3908 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Tadam: http://www.consolegames.ro/forum/f60...le-cg-donatii/ !
    Incepem si noi sa avem ganduri mari. Azi un proiector, maine o locatie proprie... Pai nu ? Hai Merry Christmas !
    Locatie proprie ? Cand monky propune ceva , se realizeaza .. de obicei ! Monky ce ne pregatesti , mosule ?

9. #3909 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    erm...tocmai a zis

10. #3910 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eh, daca n-ar fi fost criza asta idioata, acum eram gata si cu leasingul si cu creditul pentru server... si puteam sa ma dedic 100% site-ului CG. Dar n-a fost sa fie... asa ca facem cate un pas. Mic, ce-i drept, dar sigur. Mi-am dat seama la ultimele intalniri cat de mult inseamna micuta noastra comunitate. M-am intalnit cu oameni pe care-i stiam de ani de zile de pe forumuri, mi-am facut prieteni printre oameni pe care-i stiam doar ca niste nick-uri... Eu zic ca e mare lucru, sa poti sa te relaxezi intre prieteni. Mai ales ca sunt de fiecare data surprins de varietatea discutiilor, de glumele bune (sau nebune)... Multi din cei care vin prima oara la intalnirile CG se asteapta sa dea peste niste nerds, oameni inchisi (la suflet si la minte) care nu stiu altceva decat "kill, kill... kill" in jocuri. Dupa care ma zapacesc cu intrebari "cand ne intalnim data viitoare" spunand ca le-a placut la nebunie si de-abia asteapta sa repetam isprava.

So, i'm happy. Mai ales ca azi am scapat de o mare apasare pe suflet (in fine, credeam ca e pe creier, de aceea si threadul http://www.consolegames.ro/forum/f35...-monkys-brain/ ). Asa ca nu pot decat sa va spun ca nu scapati asa usor de mine, si ca sunt mandru ca sunteti alaturi de CG. Mai ales cei care sunteti alaturi de la inceput... stiti ca este un proiect de suflet, si nu o idee de facut bani or something. Si chiar daca CG nu va fi iubirea vietii or something pentru multi dintre voi, stiti ca aici veti gasi un coltisor "de rai" unde veti fi primiti cu placere. Acestea fiind spuse, nu pot decat sa va doresc (din nou) Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi. Respect si numai dorinte de bine de la amicul vostru MonkY !

Acum, sa curga vinul si sa planga sarmaua !

11. #3911 SP
    Member reborn2603's Avatar

12. #3912 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Nu este el

13. #3913 SP
    El e.

14. #3914 SP
    Parca nu mai are acelasi haz

15. #3915 SP
    Nu e beat.

16. #3916 SP
    Mda,nici nu pot sa privesc pana la sfarsit ca ma plictiseste prea tare si poate adorm cu capul pe birou.E de nerecnoscut

17. #3917 SP
    Banned Rapto2_gas's Avatar
    El este ...ii lipseste hazul...idem bogdan...adormi la acest filmuletz

18. #3918 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Dap el este ii recunosc vocea lol.

Craciun Fericit CG ^^.

PS: lmao: Mario and Princess Sex Tape - CollegeHumor video

19. #3919 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Mai ales cei care sunteti alaturi de la inceput... stiti ca este un proiect de suflet, si nu o idee de facut bani or something.
    1st of all, I'm a pioneer here thanks to Dj Mo. Vara, vacanta, plictiseala atunci si tot zicea ca o sa apara un nou site super, ConsoleGames.ro. Am zis "Why not?". And I never regret it.

2nd of all... referitor la a doua parte numai laude MonkY. Vorbeam pe mess odata cu el si era vorba de probleme cu banii de hosting si i-am spus ca trecem noi peste si ca in viitor cand o sa crestem si noi mai mari cu ceva reclame, MonkY & Co. o sa poata scoate chiar bani din site. MonkY a zis ca el nu are nevoie de asa ceva si ca atunci ar pasa proiectul altcuiva.

Merry Christmas everyone! Thank you MonkY ca ai reusit sa strangi aici toti consolisti din Romania izgoniti din alte locuri!

20. #3920 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Craciun Fericit Tuturor ! Va doresc sa aveti parte de Sarbatori cat mai calde si mai linistite alaturi de cei dragi !

PS: Double XP Weekend la mancat sarmale

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.