oke....am inteles,gata cu drogurile ca devin curiosi copiii de pe forum si nu vrem asta.
oke....am inteles,gata cu drogurile ca devin curiosi copiii de pe forum si nu vrem asta.
Mario nu stiu cum de inca esti pe forum....
))
Are careva idee daca o sa fie vreo problema daca imi iau la N93 o baterie neoriginala? mai am o baterie a lui care e folosita si daca intru in camera si dau zoom zica ca e bateria folosita si se stinge.Am incercat si cu alta baterie originala mai buna si merge perfect cu ea dar din pacate nu e a mea si nu prea ma indur sa dau 120ron pe o baterie originala.
Nu cred ca e vreo problema...Am avut si eu o baterie luata de la big la un Nokia 6680 si mergea perfect.
p.s asta acum 1-2 ani
Se duce dracu limba romana...
8800 carbon arte ? si d
da fratemiu pai cauta u sa nu fie replica in bani astia ca fara 300 de euro nu gasesti2 mil e bine dif ? Mesaj: 1000 caractere ramase
8800 carbon arte ? si dai dif
nu boss nu dispun de bani astia sa mor daca te mint daca ai alt telefon care valoreaza tot cat asta facem dar cu ala nu pot ca e mult rau diferenta... Mesaj: 1000 caractere ramase
Al bastru, ce am mai ras.
No offence, dar asta e targetul consumatorului de Nokia in Romania.
Nokia 8600 Luna, Prism, 8800, etc.
Un om cu cap nu si-ar lua telefoanele astea. Un om cu bani si-ar lua Vertu. Wannabees.
Eu ma refeream la cum scrie el, cu ''fratele meu'', ''sa mor'', ''mancatiash'' si cea mai tare ''al bastru''.
Intocmai. Cine altcineva ar vrea sa cumpere gama aia de telefoane Nokia decat agramati d'astia.
Bisnitari care stau intr-o camera de la un camin de nefamilisti, cu Dacia 1310 tunata la scara blocului dar care sunt "combinatori" de telefoane.
Daca tu crezi ca asta e rau... citeste aici.
http://www.consolegames.ro/forum/sea...searchid=75279
La mine merge, dar vezi istoria mesajelor scrise de acest utilizator (e utilizatorul ala care nu a "tereminat la haward" ca sa fie in stare sa scrie corect). Din fericire el posteaza numai pe aria de bazar
DANI2000
TOP 10 Cele mai violente jocuri video din toate timpurile nu fac un news din asta ca sa numia comenteze grey ca dau copy-paste...
Bookmarks