Nu cred ca sunt. Doar sa ajungi direct la unirea, si apoi sa iei un tramvai pana pe trafic greu.
Funny Animated Emoticons | Yahoo Freak
...ăsta-s eu la volan: http://www.yahoofreak.com/animated%2...%20driving.gif
Sorry, dispare...
![]()
Daca tragi o data pur si simplu te distrezi.Daca tragi de 2 ori, tot te distrezi.Dar dupa a 3-a distractie deja devine cam addict si asta nu e bine.
Faza cu Mutu e ca el a tras o data intr-un club si toti au zis dupa ca e Drogat.Este ca si cum ai bea o bere cu prietenii si toti te fac BETIV dupa.Aceiasi chestie este si cu el.
Tu chiar crezi ca a tras si el odata? Si a ajuns doar o victima media? Eu cred ca priza mai rau decat "prizeaza" priza mea stechere in casa. La o tigara, 2, 3.. sunt de acord ca te distrezi. Dar cand vine vorba de parf si bile, din "1st run" esti drogat.
Bile te referi la marijuana ? aia nu creaza dependenta, un joint ii cam la fel de tare ca un pachet de tigari. Defapt poate crea dependenta da trebuie sa fii idiot sa ajungi dependet de asa ceva, cu alte cuvinte trebuie sa te straduiesti. Cu cat fumezi mai multa cu atata efectul slabeste, sa numai pomenim ca sunt oameni pe care nici nu ii prea afecteaza. Daca asta ar fii cel mai rau drog nu ar mai fii atatea nenorociri din cauza lor, adevaratele amenintari totusi sunt: heroina, cocaina si ecstasy (mai sunt si altele da nu lucrez la antidrog sa le stiu pe toate lol).
Iar despre Mutu atunci in club parerea mea este ca nu a fost prima "priza", la prima incercare avand in vedere natura omului intotdeauna tinde sa fie atent, nu cumva sa fie prins sau ceva, dar dupa o vreme si dupa ce te "lucreaza" drogurile ajungi sa pierzi din atentie si sa nu-ti mai pese (ciudat unul din efectele drogurilor este grandomania lol). Dar se vede efectiv pe el ca nu a mai facuto deci cred ca ar trebui sa fie lasat in pace toti gresim la urma urmei dar cat timp nu repeta atunci ii bine.
^Sorry dar aici in cluj referirile la bila sunt cand vorbesti de un pachet de marijuana (sau derivat de la ea).
Eu stiam ca bila e din heroina....in orice tara si sat.Nu vad de ce ai face o bila din marijuana....nu e logic.
Cum mai Trickz? nu te intereseaza cu ce se droga Mutu, ce fel de droguri sunt, care creeaza dependenta, cat costa si cum se numesc?
Pfu.. eu unul cred ca ar trebui introdus chiar si in scoli o astfel de ora educativa pe fiecare saptamana, macar daca tot ne ducem dracului, ne ducem cu zambetul pe buze![]()
Bookmarks