Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 95 of 501 FirstFirst ... 45 85 93 94 95 96 97 105 145 195 ... LastLast
Results 1,881 to 1,900 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #1881 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by teododotheone View Post
    Stie cineva cu ce mijloc de transport pot ajunge pe strada Veseliei sau Trafic Greu? preferabil fara metrou.

...stiu ca e pe langa soseaua viilor.
    Tu cumva vrei sa ajungi la oficiul ala de posta rapida? Iei orice pana la Razoare ca de acolo e de mers vreo 5 minute pe jos.

2. #1882 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Stie cineva cu ce mijloc de transport pot ajunge pe strada Veseliei sau Trafic Greu? preferabil fara metrou.

...stiu ca e pe langa soseaua viilor.
    Unde stai?

3. #1883 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Stau in Bucuresti Noi.Eventual sa iau ceva un autobus de la Romana...

4. #1884 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Nu cred ca sunt. Doar sa ajungi direct la unirea, si apoi sa iei un tramvai pana pe trafic greu.

5. #1885 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Millie (singer) - Wikipedia, the free encyclopedia - 62 de ani

6. #1886 SP
    Teo
    Vai ce tare e smileu asta.
    Attached Images Attached Images cocac.gif

7. #1887 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Vai ce tare e smileu asta.
    Is that Mutu?

8. #1888 SP
    Teo
    Prea au exagerat aia cu Mutu, a tras si el o liniuta, doua si pac-pac e drogat.

9. #1889 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    pai si daca tragi cocaina pe nas...ce esti? unicorn roz?

10. #1890 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

11. #1891 SP
    Teo
    Quote Originally Posted by DeadlyGoD View Post
    pai si daca tragi cocaina pe nas...ce esti? unicorn roz?
    Daca tragi o data pur si simplu te distrezi.Daca tragi de 2 ori, tot te distrezi.Dar dupa a 3-a distractie deja devine cam addict si asta nu e bine.

Faza cu Mutu e ca el a tras o data intr-un club si toti au zis dupa ca e Drogat.Este ca si cum ai bea o bere cu prietenii si toti te fac BETIV dupa.Aceiasi chestie este si cu el.

12. #1892 SP
    Tragi pe nas...te droghezi...te droghezi...te numesti drogat..simple as cookie.

13. #1893 SP
    Tu chiar crezi ca a tras si el odata? Si a ajuns doar o victima media? Eu cred ca priza mai rau decat "prizeaza" priza mea stechere in casa. La o tigara, 2, 3.. sunt de acord ca te distrezi. Dar cand vine vorba de parf si bile, din "1st run" esti drogat.

14. #1894 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Bile te referi la marijuana ? aia nu creaza dependenta, un joint ii cam la fel de tare ca un pachet de tigari. Defapt poate crea dependenta da trebuie sa fii idiot sa ajungi dependet de asa ceva, cu alte cuvinte trebuie sa te straduiesti. Cu cat fumezi mai multa cu atata efectul slabeste, sa numai pomenim ca sunt oameni pe care nici nu ii prea afecteaza. Daca asta ar fii cel mai rau drog nu ar mai fii atatea nenorociri din cauza lor, adevaratele amenintari totusi sunt: heroina, cocaina si ecstasy (mai sunt si altele da nu lucrez la antidrog sa le stiu pe toate lol).

Iar despre Mutu atunci in club parerea mea este ca nu a fost prima "priza", la prima incercare avand in vedere natura omului intotdeauna tinde sa fie atent, nu cumva sa fie prins sau ceva, dar dupa o vreme si dupa ce te "lucreaza" drogurile ajungi sa pierzi din atentie si sa nu-ti mai pese (ciudat unul din efectele drogurilor este grandomania lol). Dar se vede efectiv pe el ca nu a mai facuto deci cred ca ar trebui sa fie lasat in pace toti gresim la urma urmei dar cat timp nu repeta atunci ii bine.

15. #1895 SP
    Quote Originally Posted by Strike105x View Post
    Bile te referi la marijuana ? .

16. #1896 SP
    ^Sorry dar aici in cluj referirile la bila sunt cand vorbesti de un pachet de marijuana (sau derivat de la ea).

17. #1897 SP
    Eu stiam ca bila e din heroina....in orice tara si sat.Nu vad de ce ai face o bila din marijuana....nu e logic.

18. #1898 SP
    is the man! trickz's Avatar
    putem sa nu discutam despre droguri?

19. #1899 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    putem sa nu discutam despre droguri?
    Cum mai Trickz? nu te intereseaza cu ce se droga Mutu, ce fel de droguri sunt, care creeaza dependenta, cat costa si cum se numesc?

Pfu.. eu unul cred ca ar trebui introdus chiar si in scoli o astfel de ora educativa pe fiecare saptamana, macar daca tot ne ducem dracului, ne ducem cu zambetul pe buze

20. #1900 SP
    Quote Originally Posted by DeadlyGoD View Post
    Eu stiam ca bila e din heroina....in orice tara si sat.Nu vad de ce ai face o bila din marijuana....nu e logic.
    Era vorba de ambalaj, "iarba" aflandu-se intr-un ambalaj de staniol sferic de aici venea denumirea de bila (asa se vindea) si erau bile de gamaj mai mare sau mai mic.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 95 of 501 FirstFirst ... 45 85 93 94 95 96 97 105 145 195 ... LastLast