Sanse sa apara.. mai sunt. Stim cu totii ca un personaj care moare in PB... daca nu il vezi FIZIC cum moare... sunt sanse sa apara iar. Totul depinde de receptia serialului in timp, de bani, de interese de... multe. Om vedea...
Ha...si eu care dupa sezonu 1 eram ..clar devine porcarie...si chiar asa a fost,daca lasa doar sezonu 1 era mirific dar nuuuu hai sa continuam si sa facem un mare ca^^t.Oricum cel mai bun serial probabil e OZ ...ala da serial domne.
Nu iti fa griji ca stiu unde sa dau nu sunt chiar asa de incult .
Cat despre cele 4 sezoane de pana acum mi sau parut foarte bune toate, nu prea puteai sa presupui ce sa va intampla, povestea a fost buna si captivanta .
SYZYGY : Unde ai vazut tu serial tv de 24 de episoade sau cate a avut sezonul 1 ?
Sunt o gramada de seriale bune vazute de mine care au avut doar un sezon.Defying Gravity / Worst Week / Bionic Woman...ca s-au anulat ca au decis sa scoata doar un sezon...treaba lor,oricum nu e vorba de asta...e vorba ca il puteau lungi mai mult in inchisoare sau sa il faca mai bun de atat...nu sa o lungeasca cu 14 mii de inchisori si sa scape cu toata inchisoarea si sa ramana doar femeia de servici![]()
Bookmarks