Ba ai posibilitatea sa verifici, il rogi sa trimita cu un curier si sa aleaga optiunea care iti permite sa verifici inainte ce este.
Ba ai posibilitatea sa verifici, il rogi sa trimita cu un curier si sa aleaga optiunea care iti permite sa verifici inainte ce este.
Misto ca yo ma plictisisem intr-o zii centi pe cartela aveam asa de multi ca nu aveam ce face cu ei si am zis sa sun la misto, concluzia la care am ajuns a fost ca ii tapa, nu te baga in direct nicioadata te pune doar pe un fel de hold. Parerea mea este ca tipu ala ce o sunat si a injurato era defapt o inregistrare numa deaia sa ofere mai multa credibilitate emisiuni. Deasemenea este cand sunt intrebari idioate la care si un analfabet de la colt de strada sar descurca, da suna 10 oameni si ciudat nici unul nu stie, asta cred ca asta este inca o schema sa te atraga sa suni. Parerea mea este ca totul ii doar o fatada nimeni nu castiga cu exceptia lor.
Pana saptamana trecuta aveam internet de la o firma de cartier (50mbps).RDS a cumparat aceasta firma si m-a obligat sa trec la internetul lor infect de 5 Mbps.Pentru ca vreau internet mai rapid , m-am dus la Clicknet si am ales oferta lor de internet de 20 Mbps+un router cadou cu contract pe 3 ani.Azi au venit cei de la Clicknet , au montat routerul , m-am conectat la net si am semnat contractul.Totul a mers bine pana am intrat pe speedtest.net si am vazut ca am viteza infima de 1,5 Mbps.Am sunat la ei si doamna aceea a spus ca "in zona dumneavoastra reteaua suporta maxim 2 megabiti , dar vom moderniza linia pe parcurs".Acum sunt blocat cu un internet ultra slab cu contract pe 3 ani![]()
Bookmarks