^
Mama ei de mahmureala ca este a patra zii si inca nu mi-am revenit complet dupa betia trasa vineri seara.... in fine back to fallout 3 XD.
^
Mama ei de mahmureala ca este a patra zii si inca nu mi-am revenit complet dupa betia trasa vineri seara.... in fine back to fallout 3 XD.
Pareri despre noul mall din Cotroceni?Dau o fuga cu niste prieteni prin capitala in weekend si vreau sa stiu daca merita benzina consumata in plus pana acolo (de obicei ma duc la Baneasa).Daca e ceva de vazut pe acolo,astept comentarii.
Cheers
@ studentul : np pisi...pacat ca nu vezi ce scriuAlex: la ce numar suni la orange ca sa vb cu cineva?![]()
MonkY , de ce ti-ai schimbat avatarul ? Te cunosteam toti dupa avatarul vechi ! Oricum o sa ne obisnuim si cu asta , parca asta nou imi place mai mult !![]()
L-a mai schimbat odata cand a murit Michael Jackson (Dumnezeu sa-l ierte) si inca odata imediat dupa aceea . O sa revina la cel vechi, pun pariu![]()
Vorbeste cu tehnicul.
Logan Walters![]()
Oh my God!!! Meciul a fost jucat saptamana asta...
Defoe - 5 goals
"Rusinati din cale afara, dupa ce le-a fost administrata o "bataie" sora cu moartea de catre Tottenham Hotspurs(9-1, a doua diferenta de scor din istoria Barclays Premiership), jucatorii lui Wigan Athletic au venit cu o idee inedita, si anume returnarea sumei de �27.40 fiecaruia din cei peste 450 suporteri ai clubului, pentru biletul platit in deplasarea de 600 kilometri dus-intors pana la Londra, facuta pentru a vedea o asemenea umilinta."
Sursa: Istorioara despre un gest aparte - FCSTEAUA.RO
Bookmarks