Fiecare de unde stie![]()
Mai tineti minte reclama asta ? lol
Mai era una, tot de la Peugeot parca, in care erau folosite parti din masina la caruta, la barca, etc. Stie cineva pe unde o pot gasi ?
Imputita e sesiunea asta, cum zic ca ma apuc de invatat gasesc 100000000 de lucruri mai interesante de facut.
...eu �n 5 feb. scap. Mor! �n loc să-nvăț mă chinui de 3 ore să joc Tekken 6 on-line.
Cred că și uitatul la un perete proaspăt vopsit e mai interesat dec�t...sesiunea lol![]()
Mda , interesantIti dai seama ca am google-uit imediat sa vad wtf is this
And here's the answer ...
Stau de o ora jumate in fata cu subiectele pt examenul la economie de maine, si pana acum am vazut episodul 10 din family guy, am vazut preview'ul la dante's inferno, am tras concluzia ca pe christian bale nu'l prinde deloc rolul de batman, am cautat pe ebay dragon age, mi'am curatat tastatura, mi'am propus ca in viitorul apropiat sa fac ceva modificari in camera, etc.
Dupa ce ca mi s'au dat mura'n gura, nu am citit nici macar un rand si mai sunt si doar grile...
Pe 5 am si eu ultimul examen. Si saptamana asta e lejera, doar economie si engleza, de luni incepe haosul. Ai dreptate Ronan, cred ca ma duc sa caut un perete proaspat vopsit sa'l admir lol.
Am dat azi unu si am scapat. Mai am pe 27,1 si 4Mai e unu pe la mijlocul datelor dar nu ma duc la el ca nu am fost tot anul la seminar/curs si am 0 si daca nu ma duc ma trece absent si pot sa il mai dau de trei ori. Daca m-as duce acum si as pica l-as mai putea da doar de 2 ori
![]()
Aruncă un ochi aici
http://www.consolegames.ro/forum/f9-.../index105.html
...daaștept
Legend!![]()
Bookmarks