stie cineva un magazin online serios de unde pot sa imi iau un skateboard?Si daca puteti sa imi recomandati ceva bun, sunt incepator.
E super complicat eve...te si pierzi,am jucat si eu o vreme cu un prieten.+ ca guild wars il iei odata si nu platesti lunar.
Daca e complicat nu inseamna ca e si naspaMi se pare cel mai complex joc online si asta il face asa atractiv. La guild war trebuie sa platesti mereu expansion-urile pe cand la Eve sunt gratis
![]()
N-am zis ca e naspa...mie mi-a placut,dar am zis ca e greusi trebuie sa platesti lunar ...nu prea e gratis
una e cand platesti lunar si una e cand cumperi un expansion ( guild wars prophecies , faction , nightfall si eye of the north ) Mai ales ca gasesti super ieftin acum.
In EVE nu trebuie neaparat sa platesti cu bani reali, se poate platii si cu banii facuti in joc(desigur.. o sa ia ceva timp - ceva mai mult - pana vei ajunge sa iti poti permite sa platesti jocul asa
, dar se poate)
Cine imi da si mie o invitatie de filelist ,va rog?! [email protected] anticipat!
Am incercat sa fac un thread pe Foto&Video dar nu merge asa ca tot pe spambox ma intorc
Am material filmat de 1 ora. Imi folosesc doar 5 minute din el. Pot sa-l editez si apoi sa-l salvez fara sa-i dau render si sa astept inca vreo cateva ore? Momentan folosesc Sony Vegas Studio 8 si din ce am vazut pe aici nu prea scap fara render.
Stiti cumva un program care sa faca asa cevaa, sau cum as putea face asta in Sony Vegas?
De ce se aude in ecou cand vorbesc la telefon ? (Vodafone . Am semnal 100%, nu vad care e problema. Imi este ascultat telefonul, cumva?)
Bookmarks