Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 311 of 501 FirstFirst ... 211 261 301 309 310 311 312 313 321 361 411 ... LastLast
Results 6,201 to 6,220 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #6201 SP
    Member Execitor's Avatar
    booooored

2. #6202 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    8 martie ...
    Doin' Your Mom ! lol

3. #6203 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    "Eram in discoteca…dansam..Si ghici cine vine langa mine?… (Gutza frate) Ma gandesc cum sa ma bag in seama fara sa par un manelar infect … si-mi vine-n cap numele lui… Linguraru …il caut prin Recycle Bin…ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ce-i place. Ghici ce ? Maneaua frate… Ce fac.. Soptesc ” Bai ce-ar merge o manea acuma” cat sa ma auda. Bai si scoate acordeonu…latram amandoi … imi ia banii….Ne imprietenim si pe Facebook.."

Primit pe Y!Mail .

4. #6204 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Asta nu e ceva nou

5. #6205 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    "Eram in discoteca?dansam..Si ghici cine vine langa mine?? (Gutza frate) Ma gandesc cum sa ma bag in seama fara sa par un manelar infect ? si-mi vine-n cap numele lui? Linguraru ?il caut prin Recycle Bin?ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ce-i place. Ghici ce ? Maneaua frate? Ce fac.. Soptesc ? Bai ce-ar merge o manea acuma? cat sa ma auda. Bai si scoate acordeonu?latram amandoi ? imi ia banii?.Ne imprietenim si pe Facebook.."

Primit pe Y!Mail .
    Am ras 10 min de la asta

6. #6206 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    "Eram in discoteca�dansam..Si ghici cine vine langa mine?� (Gutza frate) Ma gandesc cum sa ma bag in seama fara sa par un manelar infect � si-mi vine-n cap numele lui� Linguraru �il caut prin Recycle Bin�ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ce-i place. Ghici ce ? Maneaua frate� Ce fac.. Soptesc � Bai ce-ar merge o manea acuma� cat sa ma auda. Bai si scoate acordeonu�latram amandoi � imi ia banii�.Ne imprietenim si pe Facebook.."

Primit pe Y!Mail .
    lol Doamne, n-am mai ras de mult asa.

---------- Post added 09-03-2010 at 03:03 AM ----------

lol Stiati ca aia de la ProTV folosesc la stiri melodii din Call of Duty sau MGS4 ?

7. #6207 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    "Eram in discoteca�dansam..Si ghici cine vine langa mine?� (Gutza frate) Ma gandesc cum sa ma bag in seama fara sa par un manelar infect � si-mi vine-n cap numele lui� Linguraru �il caut prin Recycle Bin�ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ce-i place. Ghici ce ? Maneaua frate� Ce fac.. Soptesc � Bai ce-ar merge o manea acuma� cat sa ma auda. Bai si scoate acordeonu�latram amandoi � imi ia banii�.Ne imprietenim si pe Facebook.."

Primit pe Y!Mail .

Nu am ras deloc....

8. #6208 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar

9. #6209 SP
    Senior Member Walkman's Avatar

10. #6210 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...now that's COOL!
    Attached Images Attached Images article-0-05256c99000005dc-293_964x979.jpg

11. #6211 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    O discutie profesioanala intre doi savanti

Gigi Becali: L-am ofertat, recunosc. Eu nu s�nt duşmănos, mai ales cu el, a fost alături de mine. Dar eu din ceea ce văd acum, tu ori ai o răutate patologică, ori eşti bolnav. Ca să spui că atunci c�nd voi pleca, depui CV... eu nu plec 2.000 de ani! Steaua nu e Steaua mea! Nu e frumos, vezi-ţi de treaba ta, nu-l mai critica pe Argăseală. Tu vrei să inciţi suporterii, exact asta faci.

Mihai Stoica: Tu ai zis cu gura ta că eu le-am dat bilete! Eu �i pun să te �njure? Te-au �njurat zeci de mii! Cum poţi să zici aşa ceva. Nu e nimic adevărat. Vezi-ţi de treaba ta!

Gigi Becali: Eşti prea obraznic, o cauţi cu lum�narea. Ca tine nu e nimeni �n fotbalul rom�nesc. Te măn�ncă pielea! Mie nu-mi place să fac scandal.

Mihai Stoica: Linişteşte-te, ce faci, chemi bodyguarzii? Lasă-mă �n pace, nu vreau să vin la Steaua! Nu mă enerva, că poate mă apuc eu să spun mai multe.

Gigi Becali: Mintea ta bolnavă şi perversă scoate cuvintele astea.

Mihai Stoica: N-am păscut oile �mpreună, nu-mi zice mie d-astea! Mie nu-mie frică de nimeni, �mi văd de treaba mea. N-o să mă �ndoi niciodată �n faţa ta.

Gigi Becali: Tu vei fi nimeni toată viaţa ta!

Mihai Stoica: Mai bine s�nt eu nimeni, dacă tu eşti cineva!

Gigi Becali: Degeaba zici tu că eşti orgolios, tu tot nimeni eşti! Du-te dra*u' de zdreanţa naibii, că poate vin acolo �n emisiune! Nu mai vorbi tu peste mine! Jigodie!

Mihai Stoica: "Uşor, Jackie Chan, uşor! Ia un calmant şi revino-ţi, nu eşti la st�nă aici!

Gigi Becali: "Eşti un fraier, asta eşti"

Mihai Stoica: "Bă nesimţitule, tu n-ai şcoală c�tă vacanţă am avut eu"

Gigi Becali: "Mimi Stoica, uşor, Mimi Stoica"

Mihai Stoica: "Eşti un cioban opărit, taci dra*u' din gură!"

Gigi Becali: "Bă, bine �ţi zicea Piţurcă atunci c�nd spunea că eşti Miţa biciclista! Eşti o piticanie, o jigodie şi o zdreanţă"

Mihai Stoica: "Bă oierule, te-ai �ndrăgostit de toate oile pe care le scoteai la păscut. Te-au fermecat ochii şi freza lor"

12. #6212 SP
    Senior Member tray's Avatar
    MaxConsole - Microsoft ignoring Romanian gamers, not just Polish

ps:chiar daca scrie in colt by tray,nu eu am redactat stirea asta ,am dat doar un simplu comment pe forum cu linkul petitiei.Nu stiu cine a scris stirea dar este scrisa in baza postului meu.

13. #6213 SP
    Member Execitor's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    MaxConsole - Microsoft ignoring Romanian gamers, not just Polish

ps:chiar daca scrie in colt by tray,nu eu am redactat stirea asta ,am dat doar un simplu comment pe forum cu linkul petitiei.Nu stiu cine a scris stirea dar este scrisa in baza postului meu.
    nesimtire...de parca noi nu dam bani pe consolele lor , la fel si cu sony.

14. #6214 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Spam de calitate
    Attached Images Attached Images image-20-2469-.jpg

15. #6215 SP
    Quote Originally Posted by Execitor View Post
    nesimtire...de parca noi nu dam bani pe consolele lor , la fel si cu sony.
    Nesimtirea este alta, spre deosebire de Microsoft la Sony macar nu este roman jumate din staff ( am exagerat poate umpic dar foarte multi RO lucreaza acolo).

16. #6216 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Eu mananc SPAM dimineata, la pranz si seara lol

17. #6217 SP
    ^Eu intre mese numa .

18. #6218 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar

A avut un impact emotional asupra mea mai mare cand am citit aceste cuvinte, decat cand le aud acuma....

19. #6219 SP
    Banned Mario's Avatar
    Baiatul acela care vorbeste nu cumva a avut si un s3x tape?Hmmmm cine s-a gasit sa vorbeasca de cititul cartilor.Oricum mesajul e frumos cat de cat.

20. #6220 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    Baiatul acela care vorbeste nu cumva a avut si un s3x tape?Hmmmm cine s-a gasit sa vorbeasca de cititul cartilor.Oricum mesajul e frumos cat de cat.
    Nu sunt atat de documentat sa stiu daca a avut sau nu caseta cu sex, dar baiatul acela este Tudor Chirila si nu vad ce treaba are ce zici tu cu ce zice el. Dar ai dreptate - s-a gasit el sa vorbeasca pentru tine. Macar este frumos - "cat de cat".
    Generatia asta PRO este criminala si sufar in maine cand vad ce oameni ne inconjoara.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.