Ce popor,uitati la acel video ce commenturi sunt,culmea acei analfabeti spun sa citesti...ce ma enerveaza tara asta.Eu nu zic ca sunt destept dar stiu ca nu prea citesc...aia de la commenturi nici nu citesc da dau sfaturi.
Daca te enerveaza tara asta, pleaca si lasa-ne pe noi in pace.... Tu vorbesti de 'ce popor', ma faci sa rad.... Ai citit si tu toate commenturile de la cel video si ai ajuns imediat la concluzia ca 'Ce popor'.... Lasa-i pe aia in pace, chiar pe blogul lui in aceasta intrare (scuze, dar repet, m-a atras mai mult acest mesaj cand l-am citit pe blogul lui), spune ca nu toti o sa reusim sa ne ridicam... Unele persoane care au scris agramatical acolo sau numai stie eu ce comentarii, sunt deja o cauza pierduta....
Spui ca tu nu zici ca esti destept, nici eu nu ma consider, dar in opinia mea acesta este si mesajul, nu trebuie sa ne consideram mai presus ca ceilalti cand defapt noi nu suntem, sa ne dam mari cu nu stiu ce masina 'Mi-a cumparat tati sa atrag toate pitipoacele...' , trebuie sa ne ridicam, sa invatam lucruri noi, daca reusim , sa facem o facultate in strainatate , si sa ne intoarcem aici, sa punem ideile care le-am invatat acolo in aplicare si sa putem sa ridicam tara asta la nivelul la care merita.....
Am devit slabi si de asta de conduc altii, dar inca mai exista speranta... Acuma vorbind de ziare si de prostia populatiei, crezi ca mie imi place sa vad cum toti mosii si idiotii citesc Cancan sau nu mai stiu eu ce c@@@@ de ziar in care nu exita nici un articol care sa te informeze corect, dar si util.....
Nu mai bine se rezuma nenea Chirila la cantat despre Vama si iubire? Mi se pare penibil cum o arde el filozofic mai nou, bleah.
OK, am inteles.. iei aceasta scrisoare ca pe un nou testament pe care l-a redactat Tudor Chirila catre muritorii de rand, aceasta intruchipare ce reprezinta a doua venire a lui Iisus pe pamant.
Pe mine ma scoate din minti falsitatea cu care si-a facut publicitate.
Iei toate relele si toate cliseele generatiei actuale si faci un mesaj cu ele si asta te face pe tine un mesager care are ceva de transmis?
Stii care e chestia cu suntem slabi?Asa e poporu,nici o carte nu o sa ne schimbe.Ati vazut ce s-a intamplat in Grecia cu criza si ieseau toti oameni in strada?In un an MAXIM 2 vom ajunge ca ei sau mai rau(daca se poate)dar nu va iesi nimeni pe strada,toti vor sta in case si ne vom plange...Basescu fura pe fata si nimeni nu ii spune nimic,cam asa sta treaba.Din cauza asta tara asta nu va realiza nimic deoarece suntem cu toti niste smecherasi care ne credem tari si superiori.
Mie nu-mi vine sa cred cum va trolleaza Mario si cum ii permiteti si-i raspundeti de fiecare data.
E haios tipu asta:
YouTube - pyrobooby's Channel
---------- Post added 09-03-2010 at 11:15 PM ----------
ciudat si oarecum scarbos.
As da niste thanks-uri daca pagina ar fii incarcata complet....lol N95-ul meu nu mai suporta atata spam![]()
Bookmarks