Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 313 of 501 FirstFirst ... 213 263 303 311 312 313 314 315 323 363 413 ... LastLast
Results 6,241 to 6,260 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #6241 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

2. #6242 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    [...] trebuie sa ne ridicam, sa invatam lucruri noi, daca reusim , sa facem o facultate in strainatate , si sa ne intoarcem aici, sa punem ideile care le-am invatat acolo in aplicare si sa putem sa ridicam tara asta la nivelul la care merita.....[...]
    Da, si in fundal unicorni roz aleargau pe curcubeu intr'o lume de basm in timp ce tu scriai randurile astea. Arata'mi mie un singur roman care sa aibe sincer conceptiile astea, si eu ii fac statuie. Tu crezi ca daca pleci la facultate afara si gasesti un job acolo te intorci in tara? Toti care pleaca, pleaca sa traiasca in aceeasi rutina in care traiesc si in Romania, doar ca mananca mai bine si poate isi permit 2 concedii pe an si nici nu se mai gandesc sa se intoarca. Asta e nivelul de educatie, cultura, asta e mentalitatea, atat putem. Prin postul asta esti la fel de ipocrit precum maretul Chirila.

3. #6243 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Sa schimb oare un iphone 2g cu urme de folosire pentru un 5800 Xpress music ca nou ?
    nu vrei sa il schimbi cu un PSP 3004 ?

4. #6244 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Stie cineva vreo firma care sa faca trofee din cristal, la comanda? Nu ma intereseaza gravura sau imprimare. Ci o firma care sa faca ce forma vreau.

5. #6245 SP
    CR9
    Banned CR9's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Stie cineva vreo firma care sa faca trofee din cristal, la comanda? Nu ma intereseaza gravura sau imprimare. Ci o firma care sa faca ce forma vreau.
    Trofee sticla, cristal, lemn, acrilic te ajuta asta cumva ?
    Cupe si Premii sau asta ?

6. #6246 SP
    Cred ca au gata facute si le personalizeaza prin imprimare sau gravare. Nu asta vreau, ci sa imi faca forma pe care o doresc eu.

7. #6247 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Ok, eu propun sa facem o revolutie. De ce Dj Mo are imagini in semnatura si noi nu ?

VIVE LA REVOLUTION !

8. #6248 SP
    CR9
    Banned CR9's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Cred ca au gata facute si le personalizeaza prin imprimare sau gravare. Nu asta vreau, ci sa imi faca forma pe care o doresc eu.
    Dar cred ca cei de la primul link in cristal iti face ce vrei tu, pentru ca vad acolo ca sunt diferite forme.

9. #6249 SP
    O sa ii sun, sa vad ce si cum.

10. #6250 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Da, si in fundal unicorni roz aleargau pe curcubeu intr'o lume de basm in timp ce tu scriai randurile astea. Arata'mi mie un singur roman care sa aibe sincer conceptiile astea, si eu ii fac statuie. Tu crezi ca daca pleci la facultate afara si gasesti un job acolo te intorci in tara? Toti care pleaca, pleaca sa traiasca in aceeasi rutina in care traiesc si in Romania, doar ca mananca mai bine si poate isi permit 2 concedii pe an si nici nu se mai gandesc sa se intoarca. Asta e nivelul de educatie, cultura, asta e mentalitatea, atat putem. Prin postul asta esti la fel de ipocrit precum maretul Chirila.

Multumesc ! The end !
    Attached Images Attached Images facepalm-jean-luc01.jpg

11. #6251 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

12. #6252 SP
    She rocked too hard and grew the horns ! lol

13. #6253 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Ok, eu propun sa facem o revolutie. De ce Dj Mo are imagini in semnatura si noi nu ?

VIVE LA REVOLUTION !
    Mie mi se pare ca arata urat cu acea linie orizontala trasata chiar prin imagine. Plus ca e mica

But I'm just sayin..

14. #6254 SP
    In mod normal n-ar trebui sa fie asa.

15. #6255 SP
    Aoleu. V-ati gasit acum sa va luati de semnatura mea. Ca e mica, ca e scurta. Ca e verde nu?

16. #6256 SP
    Pe mine ma seaca faptul ca e imagine ! VREAU SI EU

17. #6257 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Pai nu ai? Ia uite ce sta Kratos in dreapta acolo

18. #6258 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar

Mi se pare mie sau ala zice "Sari ba!"

19. #6259 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Jacobi View Post
    YouTube- Desk Backflip Fail

Mi se pare mie sau ala zice "Sari ba!"
    lolPai chiar asta zice.Si dupa ce il ridica pe ala zice unu:,,S-a lasat banca,ba...``lol

20. #6260 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Pai nu ai? Ia uite ce sta Kratos in dreapta acolo
    explain

LE: Nu am vazut ca mai are un kratos mic si-n dreapta. My bad

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.