aveti vreo idee daca se pot pune la un video pe youtube related videos pe care le vreau eu? imi pune tot felul de porcarii care nu au nici cea mai mica legatura cu clipul postat de mine. pls help!
Intel dat in judecata:
Sursa: NvidiaThe Case for Innovation: FTC, NY State, EU v. Intel
- GPU vs CPU: What’s the difference between the two? And what’s a chipset, anyway.
- Why the Stakes are High: Learn why the U.S., Japan, Korea, European Union and New York State have all taken legal action against Intel.
- Stack of Evidence: The filings against Intel are more colorful than you thought. Read them here. Or, listen to them via podcast.
- Don’t Just Take it From Us: Major media and industry analysts have been following the Intel cases closely. See what they have to say.
Banuiesc ca are legatura cu acel CGPU care vroiau sa il lanseze , dar chestia care ma mira e ca au fost dati in judecata de nvidia care vor sa faca cam acelasi lucru..hhmmmm...ciudat
Nu numa de Nvidia au fost dati in judecata. Au fost dati in judecata de urmatori:
1. FTC U.S. Federal Trade Commission.
2. NVIDIA
3. European Commission
4.New York State
5.antitrust agencies in Japan and Korea
Scrisu Verde din postu anterior contine link-uri cu mai multe informatii. Cat Despre nvidia nici nu se compara normal ca fiecare corporatie vrea sa faca bani si cauta sa aiba avantajul dar nu au "ranit" niciodata consumatori sau stopat dezvoltarea. Iar daca te referi la faptu ca multe jocuri au fost optimizate pentru NVIDIA si continea logo-ul lor acolo a fost vina lui ATI nu a lor.
Ia sa vedem cati ne strangem pe chatClick AICI sau sus intre RadioTV si UserCP
Ai uitat sa mentionezi ca in imaginea aceea sunt 425 de caractere din 375 de jocuri de pe toate platformele.
Banuiesc ca unu din cele 2 jocuri care nu au fost lansate e starcraft ghost?..dar al 2-lea nu vad ( sunt si caracterele mici si imi stric ochii )
Bookmarks