Mie niciodata nu mia placut wow si nici dota (expects hundreds of angry ppl with tar, feathers, stakes and forks at door), desi am adorat Warcraft 3 si Frozen Throne-ul ...
Defapt ca sa fir sincer numa 3 MMO-uri aur reusit sa mau tina interesat L2 (acesta poate prea mult), ACE Online/Air Rivals si Exsteel (desi ultimile doua in ciuda faptului ca erau bune din punct de vedere al gameplay-ului nu a fost ptr mult timp).
@Devil: interesant video-ul acela nu lam mai vazut.
WoW a fost un MMO bun (pentru mine) ultimul expansion l-a stricat.
Austin Powers acum pe antena 1
I'm back in business - YouTube - IRonanN1I's Channel
...ce mă disperă, mă rog.
da,cel putin daca te referi la asta http://www.consolegames.ro/forum/att...1883609894.jpg
Nu chiar, este faina pt. prajituri. Se gaseste si la noi. Daca nu ma insel are cateva ingrediente in plus pe langa faina.
Apropos, tocmai am vazut o stire pe Realitatea, m-am terminat de ras. I-a pacalit o vanzatoare pe 2 indivizi cu nu stiu cati bani pe care trebuia sa-i dea rest... s-au suparat oamenii si s-au intors, au cumparat salam, si au platit cu... 4 SACI DE BANINumai in monezi de 1 ban... Nah ca acum are cu ce sa dea rest: Culmea cump?r?turilor: Au pl?tit un salam cu patru saci de bani | REALITATEA .NET
Eu stiu o poveste de genu asta facuta de amicul unui amic. Nu o reusit maicasa (era in spania la lucru) sa ii trimita bani la timp pentru cheltuielile de bloc si a intarziat tipu cu plata cateva luni, administratorul il tot facea in fel si chip ptr asta, il mai si facea de rusine fata de locatari (desi ia fost explicata situatia). Pana la urma a trimis femeia bani pentru plata, normal, si ce a facut tipul ? Sa dus la banca a schimbat toti bani cu marunti de marunti si ia dus la administrator 2 galeti de bani dar ia zis ca nu stie sigur daca sunt toti bani acolo. A zis ca sa mai intors sa vada ce face administratorul peste cateva ore dar deabea terminase prima galeata la care tipu replica:
"-Da-te in amarul tau nu te mai chinui is toti bani acolo .... data viitoare sa te gandesti mai bine inainte sa fii nesimtit cu cineva ca se intoarce roata."
Am fost pe jos de ras.
More from Eyjafjallajokull - The Big Picture - Boston.com
vai cat de divine sunt cateva poze![]()
Bookmarks