Aha. M-am uitat pe site, nu inteleg nimic. E super aiurea structurat.
Nu stiu care-s premiile, nicio explicatie, nimic. :\
Aha. M-am uitat pe site, nu inteleg nimic. E super aiurea structurat.
Nu stiu care-s premiile, nicio explicatie, nimic. :\
Da' ma enerveaza la culme. Adica Jesus, am umplut toate numerele pe talonu' ala si primesc doar 50 RON ? CARE ERAU SANSELE !
Doar un gand :
Se fac telefoane mobile din ce in ce mai performante (cu procesoare rapide , touch screen).
Insa atunci cand vrei sa il folosesti pentru dat un telefon , calitatea difuzorului este slaba....e aceeasi ca acum 10-20 de ani (de cand s-au facut mobilele). Adica se aude ca naiba , dar nu au facut nimic in privinta asta.
Si ma rog nu neaparat din cauza semnalului.
mmda , am observat si eu . Deaia nu mi-am luat telefon cu touchscreen , 100 de megapixeli si alte chestii . Mi-am luat o caramida ieftina cu care sa pot vorbi si de pe care pot asculta muzica pt ca nu am mp3 . Da cred ca daca o sa mi se strice telefonu asta , o sa ma intorc la o caramida clasica (nokia 1100 ). Macar stiu ca poate un tanc sa treaca peste telefonul ala si tot o sa mearga . Tel astea noi fac si cartofi pai dar cand vine vorba sa vorbesti la telefon ... mai greu.
From The New York Times:
EVERYBODY’S BUSINESS: Applause, Please, for Early Adopters
Those who are first in line to buy new products may help other consumers save money down the road.
Everybody?s Business - How Early Adopters Help the Rest of Us Save Money - NYTimes.com
---------- Post added 10-05-2010 at 01:40 AM ----------
Streets of Race 2 Midwest Championships 2010 Day 2 Live!
http://www.consolegames.ro/forum/344253-post149.html
Ce va freaca pe voi grija ce isi scrie omul la profil? Cat timp primeste de lucru nu vad unde e problema.
Superb.
Bookmarks