cRs,cBs,=Flavius= tot unaban he,please
![]()
To many grammar nazis around here... Nu zic ca este bine nici sa o tot tii in greseli, dar omul se mai grabeste, este mai relaxat cand posteaza pe un forum (caci suntem pe un forum nu la ora de Limba si Literatura Romana...), se mai intampla greseli/typo-uri ici colo nu trebuie sa i se sara in cap de fiecare data, cu exceptia cand ii vorba de vreun nume/titlu sau a unei informatii generale care ar putea afecta pe alti in rau...
Sper la randul meu sa nu fiu inteles gresit intentia mea nu era sa jignesc pe nimeni, acesta este un loc/refugiu cu gameri pentru gameri unde ar trebui sa ne relaxam/simtim bine, de aceea ziceam ca ar trebui lasata mai moale si cu gramatica, am avut/avem parte de destula "bataie de cap" cu ea cu toti la scoala/servici lol.
Strike105X: daca suntem gameri nu inseamna ca trebuie sa ignoram limba romana si sa ajungem la posturi imbecile ca pe IRC sau pe hub-uri si forumuri de 2 lei. Noi am creat CG-ul tocmai pentru a demonstra ca a fi consolist/gamer nu este automat o asociere cu niste specimene aflate undeva la marginea societatii. Daca ani de zile un gamer era asociat cu individul care isi pierdea viata printr-un internet cafe jucand non-stop CounterStrike... well, cred ca noi putem demonstra si contrariul.
Referitor la partea cu "acesta este un forum... ar trebui lasata mai moale si cu gramatica"... sorry, dar daca pe un forum nu iti poti rapi 2 secunde ca sa recitesti si sa repari ceea ce ai scris, atunci ma indoiesc ca in real-time te descurci mai bine. Sa nu mai vorbim de faptul ca tot ceea ce ai scris pe un forum va ramane scris forever. Si ma indoiesc ca iti va face placere sa revii peste 10 ani sa vezi ce aberatii ai scris![]()
Nu stiu de ce dar nu merg tastele cateodata am problema asta mai ales la <Space>.
Recitesc postul mereu insa acum am facut exact ca in chestia aia cu "nu conteaza ordinea cuvintelor doar prima si ultima sa fie la locul lor".
Logitech Internet 350 Black Tastatura - PC Garage - Tastatura pe care o folosesc de ani de zile (din cand in cand o schimb cu una identica - si asta dupa ce am renuntat la tastaturi de 3-400 RON). Never missed a SPACE. Si e doar 50 RON or so...![]()
Scrisul corect din punct de vedere gramatical ar trebui sa fie la fel de "natural" ca si mersul, sunt reguli ce le-am invatat cand eram mici (atunci cand mintea e inca "frageda" si asimileaza totul foarte bine). Mi se pare groaznic atunci cand vad posturi de genul asta http://www.consolegames.ro/forum/219611-post1.html. A gresi e omeneste, insa cand vezi asa ceva parca iti vine sa te dai cu capul de toate zidurile
Si nu, scrisul corect nu te face nici mai educat, nici mai elevat, nici mai elegant, nici ce vreti voi, pur si simplu te face om![]()
Bookmarks