ok....e bine de stiut....
Deci dupa cum vezi ti-a raspuns singur. Din pacate luase doar un ban mic pt. ca era deja la recidiva cu flame-ul, insa acum ar trebui sa primeasca si pt. clona, limbaj, troll, nerespectarea regulamentului. Cam la toate are recidiva. Din pacate, unde nu e, nici Dzeu nu cere...Originally Posted by vasilekz2
![]()
A fost... tare ? Nu. Fenomenal ? Nah, nu asta-i cuvantul. Bestial ? Nope. Orgasmic ? AAH DA !
Sfiinte Iisuse Hristoase, n-aveti idee cat de fericit sunt ca am fost la concertul asta care a facut istorie in Romania.
O sa povestesc mai multe peste cateva ore cand ajung inapoi in Constanta.
Oh, si cateva efecte secundare ale concertului: ma doare capul, nu am voce, ma doare gatul, spatele, picioarele au febra musculara si multe altele.
Dar ce conteaza ? AC/DC !
Care este pe la servici si se plictiseste , like mepoate sa intre pe Seriale Online sa se uite la seriale , cu o calitate ok si subtitrate in romana . Doar trebuie sa va inregistrati ..
A fost fenomenal concertul, doar ca lumea care era acolo era cam paralela cu tot ce se intampla si nu era prea entuziasmata. Eu dupa o melodie deja imi facusem loc destul de mult, fata de inghesuiala in care am stat pana a inceput concertul.
Si filmari de la concert: AC/DC - Back In Black 1 - Ep. 112 | METALHEADTV
Phil Anselmo ****in' rulz!
Una buna, alta rea, RIP Dio: DIO
^l o l but classy.
On a side note: finalmente am terminat Another Century Episode, ultimele doua stagii au fost ale naibi de grele, but i feel better now
.
Am șters din greșeală niște foldere cu fișiere mai mult sau mai puțin importante, FUUUUUUUUUUUUUUUU...
Folosesc Mac OS, funcționează diferit de Windows. Scanez cu un soft de recuperare, poate reușesc să dau undo la FUUUUU![]()
Bookmarks