Dupa ce ma termin de uitat la Victory Gundam ma apuc de Sequel-ul la ACE adica de Another Century Episode 2:
Music Experiment
Destul de interesting ?
Nu pot sa ma uit la avatarul tau , studentule , fara sa ma bufneasca rasul ! Care e faza cu grasii ? ..ca mai aveai si inainte pe unu' care tragea cu arma mi se pare.
Intrebare ,daca nu am jucat nici un joc din seria FF si tot cea ce stiu despre jocurile FF e ca Tifa arata al naibii de bine ,are rost sa vad filmul aparut in 2005 (final fantasy 7 advent children) ?
te poti uita ... da nu o sa intelegi nimic. Trust me , asa am facut si eu . M-am uitat mai intai la film ... nu am inteles nimic da mi-au placut bataliile , apoi am jucat si terminat FF crisis core pe psp (care e un prequel la FF 7 ) si abea acuma joc FF 7 (am 25 de ore de joc si is inca la Disc 1 , asta da joc
) .
Advent children-ul e defapt un "sequel" la FF 7 .
Deci ordinea cronologica ar fi : FF crisis core->FF 7->FF Advent Children . Da cum am spus mai sus , poate ca nu o sa intelegi cine stie ce din poveste , da o sa fi uimit de efecte , batalii si alte aspecte . Si da Tifa is freakin` hot![]()
. Una dintre tipele mele preferate din seria Final Fantasy .
P.S. De asemenea mai e un alt film Final Fantasy care ii zicea Spirits Within . Si ala a fost destul de dragut da nu cred ca avea nimic de-a face cu nici un joc FF.
Pana la urma o sa ma uit la film ,poate reusesc cumva sa joc si jocurile (avand in vedere ca seria este PS exclusive ) . FF13 este singurul pe care il pot juca ,pe xbox360,dar am vazut ca nu a fost asa bine primit de fani .
Va prinde studentu' ca vorbiti asa de el , va zgarie cu cutitul si va mangaie cu bata .
M-am uitat la c�teva video-uri cu Final Fantasy , ce are așa de special de se joacă toată lumea ?
Mie mi-a făcut o primă impresie slăbută , aștept păreri ale celor care joacă / au jucat.
Tifa - C?utare GoogleAsta este cel mai bun motiv
![]()
Nici eu nu sunt foarte incantat de joc din ce am vazut pe net,dar totusi alta e senzatia cand il joci si alta e cand te uiti la niste filmulete![]()
Bookmarks