Nu am chef de nimic ,sa ma joc ,sa ies afara,sa vad un film...nimic![]()
In cazul in care posesori de WII sunt interesati:
WiiSX beta 2:
Sursa: http://emulatemii.com/
Oferte litoral 2010 Turcia - oferte Kusadasi,Antalya,Lara,Belek,Kemer,Side,Alanya - oferte litoral Bulgaria,Nisipurile de aur,Albena,Nessebar
Am fost cu ei si totul a mers perfect.
Feathered Clevage Diver | I Am Bored
foarte destept papagal![]()
primul video chiar nu il stiam de la nigahiga) . A fost mortal
. Mai ales la faza cu : Iron man , Aqua man si Goku
))
Agh nu stiu ce sa aleg.
Metallica & Megadeth & Slayer & Anthrax sau Rammstein & Alice in Chains & Mastodon & Stone Sour ?
Ajutati-maaaaaa.
Metallica & Megadeth & Slayer & Anthrax FTW !!!!!!!!!!!!!!
Un mare minus la eveniment, anthrax nu prea merg bine in aceiasi zi cu slayer, metallica si megadeth ar fi trebuit bagati in ziua 3 si rammstein in ziua 2.....
Personal, m-as duce la Rammstein deoarece din formatiile mentionate, de ei imi place cel mai mult.![]()
Eu vroiam sa ma duc la Rammstein, dar numai pentru Heaven & Hell ( odihneste-te in pace, Dio ) si Alice in Chains. N-am nimic cu Rammstein, dar stiu doar vreo 2 melodii de la ei, si nu stiu nici un vers.![]()
Hmm:
Metallica - In momentul in care o sa cante For Whom the Bell Tolls o sa strig in gura mare:
Take A look to the sky just before you die,it's the last time you WILL
Nu mai zic de restul(Fade to Black/Ride the Lightning/Master of Puppets/Unforgiven/Orion/ etc etc etc...TOT)
Megadeth - Ultimul album este LEGENDARY! + ca o sa cante si melodii vechi,cum ar fi hangar 18/Holy Wars/Rust in Peace/Tornado of (fu*cking) Souls/Symphony of Destruction
Slayer - Raining Blood + albumele God Hates Us All/Reign in Blood/Seasons in the Abyss/Christ Illusion
Anthrax - nu's fan,deci no comment din partea mea.
Rammstein - DU......DU HAST/Du Hast Mich../Du hast mich gefragt
Alice in Chains - Sincer,ultimul album Black Gives Way to Blue e absolut superb,numai pentru asta m-as duce.
Acuma,depinde si ce gusturi ai tu,eu personal ma duc la 26/27 iunie,pacat ca nu pot sa enumar si Heaven and Hell printre trupele aceastea.
Bookmarks