Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 432 of 501 FirstFirst ... 332 382 422 430 431 432 433 434 442 482 ... LastLast
Results 8,621 to 8,640 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #8621 SP
    Teraflops Graft's Avatar

2. #8622 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Cedry2k,Deliric1 si restul sunt poetii secolului 21

3. #8623 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar

Intre timp pe partea umana a baricadei:

4. #8624 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Evribadiiiii maraciucaaaaaa

5. #8625 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Stie cineva un program asemanator cu Adobe Audition?Am urgent nevoie.Thanks.

Sau daca stie cineva de ce imi da eroare asta?
    Attached Images Attached Images adada.jpg ada.jpg

6. #8626 SP
    Junior Member igc95's Avatar
    Daca iti trebuie pentru inregistrat muzica incearca Mixcraft, e foarte intuitiv si isi face treaba bine , are si destule efecte...

7. #8627 SP
    Quote Originally Posted by igc95 View Post
    Daca iti trebuie pentru inregistrat muzica incearca Mixcraft, e foarte intuitiv si isi face treaba bine , are si destule efecte...

Mersi mult,o sa il incerc in cateva minute.Nu sunt sigur cum or sa suporte vecinii sunetul de la o chitara electrica la ora astalol.

8. #8628 SP
    Pai eu mixcraft folosesc cand inregistrez cu formatia, sunetul nu e prea bun, dar decat sa dau 1 milion jumate pentru 30 de minute in studio , oricum programu e foarte fain, doar ca s-ar putea cand treci de pe casti pe boxe sa numai auzi sunetul, salveaza, inchide si deschide-l din nou, va merge.

9. #8629 SP
    Am gasit in sfarsit Noise Reduction,dar problema este ca imi reduce TOT lol.Uite un exemplu facut in Adobe Audition.Inregistrat cu un microfon de la niste casti,habar nu am,cred ca vreo 20lei au costat,dar am pus Noise Reduction.

FileBox

10. #8630 SP
    Imi recomandati si mie o comedie frumoasa de vazut cu parintii ? Poate sa fie si animatie in genul Ice age ,ceva de vazut maine cu parintii ,adica fara glume obscene precum cele din scary movie Cheers

11. #8631 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Recomand Planet 51 , e nou si funny

12. #8632 SP
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    Recomand Planet 51 , e nou si funny
    Vazut Altceva Nu sunt deloc la curent cu ultimile aparitii in lumea filmelor

13. #8633 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Comedii decente nu prea am văzut �n ultima vreme, �nsă ca animație �ți pot recomanda "How to Train Your Dragon", mi s-a părut destul de simpatic.

14. #8634 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Imi recomandati si mie o comedie frumoasa de vazut cu parintii ? Poate sa fie si animatie in genul Ice age ,ceva de vazut maine cu parintii ,adica fara glume obscene precum cele din scary movie Cheers
    Old dogs

15. #8635 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    cop out

16. #8636 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    The proposal , este un film excelent de văzut cu părinții și este foarte amuzant .
    E cu Sandra Bullock

17. #8637 SP
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Am gasit in sfarsit Noise Reduction,dar problema este ca imi reduce TOT lol.Uite un exemplu facut in Adobe Audition.Inregistrat cu un microfon de la niste casti,habar nu am,cred ca vreo 20lei au costat,dar am pus Noise Reduction.

FileBox
    Pai incearca sa dai arm din stanga la toate instrumentele, si mai umbla la volum si la efecte, incerc sa ma interesez si sa iti zic exact ce efecte sa folosesti.
    LE: Nice song

18. #8638 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Evribadiiiii maraciucaaaaaa
    YouTube - Iti place maraciuca
    ... Ciucaaaaaaa !

19. #8639 SP
    Quote Originally Posted by igc95 View Post
    Pai incearca sa dai arm din stanga la toate instrumentele, si mai umbla la volum si la efecte, incerc sa ma interesez si sa iti zic exact ce efecte sa folosesti.
    LE: Nice song

Mersi .Melodia e facuta cu un prieten,ne mai strangem cativa maine sa vedem ce mai iese lol.

20. #8640 SP
    Senior Member Christien's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 432 of 501 FirstFirst ... 332 382 422 430 431 432 433 434 442 482 ... LastLast