Cel mai bun moment al eurovisionului
![]()
http://www.consolegames.ro/forum/f7-...pe-xbox-360-a/
Apropo de Eurovizion ,vecinii noștrii , bulgarii , ce au avut cu noi de nu ne-au dat nici un punct?
Vorba prezentatorului , gata cu vacanțele pe litoral la bulgari
Oricum , nu ma așteptam să luăm locul 3 ...
Da dar noi am iesit la doar 8 p fata de locul 2. Oricum, urat din partea Bulgarilor ca nu ne-au dat![]()
Mai degraba Germania a castigat la Eurovision din cauza ca era singura tara care putea tine Eurovision-ul in miscare pe criza asta.Nu mi-a placut melodia Germanilor in niciun fel , Paula Seling a ridicat o nota incredibila si aia parca era pe camp povestind ceva foarte banal.Totusi am luat locul 3 PE MERIT!
Interese politice !
Locul 3 noi l-am meritat ! Mie mi s-a parut ca si fatuca' aia din Germania a cantat bine !
Originally Posted by MonkY
Originally Posted by ReNeGaDe124
Mie piesa Germaniei mi-a plăcut mult (metrica, ritmul, versurile, tot)- iar interpreta, o fată de nota ZC
(alea-s fete!
)
Tocmai am ascultat melodia germaniei, pana si noi romani am cantat mai bine.
Inteleg, e vorba de gusturi dar totusi......
Daca canta parizer luam locul 1 lol pentru ca votau nigg**i din Italia si Spania.
Paula Seling si Ovi au fost nota 10 in ciuda afirmatiilor facute de britanici intr-un ziar de-al lor.
mie nu mi s-a parut nimic special la piesa germaniei, poate e buna de ascultat la un drum lung, intre alte melodii de adormit.
romania a avut ceva specific eurovisionului: o melodie "saltareata" si buna totusi, prestatie scenica buna, tot tacamul...pe cand germania, o fetita care povestea ca si-a facut unghiile pentru un tip lol. nasty sh*t.
Bookmarks