Piece of cake - iau maxim si daca reproduc ce spune un irlandez beat.
Am un amic irlandez... la prima intalnire cu el mi-a fost foarte greu sa deslusesc ce Dzeu inseamna "fooook off"Dupa care, am avut "ocazia" sa-l ascult vorbind beat... killer language, nu altceva. Mai ales daca foloseste accentul "cork". Ia ascultati un sample aici si incercati sa-mi traduceti ceva:
Cat imi plac spectacolele vechi vacanta mare
Vacanta Mare - Patronul, garda si tiganul - Trilulilu Audio Divertisment
mai am casete cu ei prin casa![]()
True tray!
Fiecare are gusturi diferite...
La categoria de umor si parodie si stand-up comedy , eu unu nici pana in ziua de azi nu i-am inteles pe aia de la "Spitalu' 9"
Vacanta mare pe dealta parte sunt veterani intr-ale umorului...poate ca au mai ruginiti de vreme...dar erau buni "pe vremuri"
Acuma , daca ma uit la tv si dau pe Divertis deja mi se face greata.De ce imi baga mie comedia cu politicieni...cand mie mi se rupe de ei?
Si totusi mai exista un specimen care apare rar pe la tv ,D.O.D. Doru Octavian Dumitru ...omu' ala e o masina de ras!
Ai dreptate,sunt preferintele lui,dar eu nu m-am ***** in gusturile omului.Poate sa se uite la ce vrea si sa asculte ce vrea,mi-am spus si eu parerea.Oricum,spectacolele de la mare si cu omul acela(imi scapa numele),cel care a murit,erau misto.Dupa ce au aparut la Protv au inceput aberatiile.
Divertis este in mare bazat pe satira politica, la fel ca si multe lucrari ale lui Caragiale numai ceva mai actual... deci intra la "categoria" gusturilor care nu se discuta. Dar din pacate numai sunt ce au fost cu exceptia parti cu Nemuriciul din emisiune care ii mondiala:
Bookmarks