Hmm ... sunt ceva cluburi , dar nu te astepta la style .... Anyway , mancarea e ieftina in Ef. N , iti pot recomanda si un "Impinge Tava " ... Bosfor se numeste , e in centrul statiunii .
Ati auzit de jocu` asta Guitar Rising | Official Site ?
Intreb pt ca trebuia sa apara in 2009 si din cate am vazut ultima modificare a siteului e din 2007 deci ma gandesc ca e falso e maricon. Acum am cautat si pe wikipedia si scrie:
Pacat. Mi se pare o idee foarte buna spre deosebire de guitar hero. Acolo, in loc sa invete oamenii sa cante la chitara apasa 4 butoane colorate. Oricum, Guitar Rising ar fi mai bun pt. lectii si nu ca joc.For the Homepage of this game wasn't update since early in 2008 and nobody answers on E-Mails, it seems that this project is dead.
L.E.: Costinesti + Vama cel mai bine. In vama is foarte misto terasele si daca prinzi folk you![]()
Stie cineva de unde as putea sa comand GH:M bundle pt Xbox?Am incercat in doua locuri dar nici unul nu il mai avea pe stoc.
![]()
Profa de bio: Ciprian, spune ce definitie ai scris ora trecuta la test.
Eu: hmmm, nu mai stiu, cititi-o de acolo.
Profa de bio: cromozomii atasati prin centromer de fibrele kinetocorale se dispun in planul ecuatorial al fusului de diviziune formand placa metafazica.
Eu: ...
Furtuna la CJ, zboara pietre .... Fi-ar sa fie, bate vantul ca nebunul si nici un strop de apa/ploaie
.
Eu am auzit ca daca vrei sa slabesti 5 "kile" intr-o zi,mergi cu autobuzul/tramvaiul prin Bucuresti de la ora 12 pana la ora 17![]()
mai umblu din cand in cand si cu masina...dar la traseele cu faculta prefer troleul...ca ajung mai rpd si nu ma stresez ca nu gasesc loc de parcare etc etc etc...
Bookmarks