Banuiesc ca problema cu Kosashu si Guitar Hero 5![]()
A fost teapa pe fata si m-a enervat ca a mai facut si pe prostu, ca vezi doamne nu stia ca exista vreo diferenta intre un joc promo si unul retail.
la aia ma gandeam si eu. Sa nu imi spuna ca nu stie diferenta intre varianta normala si cea promo si el e membru de un an si un pic :-J . Avand in vedere ca se vorbeste f mult si se vand f multe exemplare promo la bazar ar trebui sa fi batut in cap sa nu stii diferenta
. Da pe mine m-a amuzat : la inceput a spus ca nu stia ce ii aia varianta promo si dupaia a spus ca stia da ce conteaza daca e sau nu promo
. Singur si-a sapat groapa
. Cat despre starea in care a venit carcasa
. WTF man ? Am comandat jocuri de pe amazon.com si in cel mai rau caz s-a rupt o bucatica minuscula
.
Da ma rog... da careva un battlefield 1943 in seara asta ?
(mi s-a acrit de la atata bad company )
Totusi, cand revine pe forum ?
app: si eu am luat ban, dar pe celalalt CGexpira joi de dimineata
Si mie imi place vremea de afara, atunci cand pot sta acasa sa ma joc si nu sa merg cu parintii cu masina prin oras sa fac un drum de 30 minute in peste 1 ora.
Am auzit de dimi la Magic FM , textul reclamei antiprostitutie in care apare Kaka : Un barbat adevarat nu cumpara femei ! Completez eu : Un barbat adevarat nu cumpara femei !!! Le inchiriaza !![]()
nu stiu care e treaba dar cand intru pe consolegames pagina se misca aiurea si greuface asa de vreo saptamana se lucreaza la site or smthin? ca pe alte pagini se misca foarte bine.
Am si eu o rugaminte la voi . Completati-va si voi cum trebuie locatia , ca sa fie eficienta masura cu afisarea locatiei in aria Bazar . K.Thx.Bye
Spam
*Post moved to correct thread by Ovidiu & Formula's sugetion*
PS: sorry nu am observat ca sa facut un thread special pentru asta.
Bookmarks