Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 56 of 501 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 106 156 ... LastLast
Results 1,101 to 1,120 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #1101 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by Strike105x View Post
    II in coma alcolica de la cate betii o tras la diverse aniversari din pacate nu se stie cand se va trezi din coma
    caught.jpg

Caught in the act then!

P.s: Ultimul caruia i-a urat "La multi ani" a fost pooaul. Prin urmare se deduce sa pooaul i-a dat sa bea mai mult de cat trebuie micutului

2. #1102 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    l-am omenit eu bine

3. #1103 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by Strike105x View Post
    EA numai is ce au fost they su*k now asa ca numi pasa, nu au decat sa ii cumpere . Apropo Trickz ai fost pana la urma la in weekend la Drift ?
    Mda... FIFA wxclusiv 360 iar PS3 Fanboys o sa inceapa cu: " PES e mai misto ca FIFA"...
    Ce zile ar fi

Dar n-o sa se intample... cred....

4. #1104 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Mda... FIFA wxclusiv 360 iar PS3 Fanboys o sa inceapa cu: " PES e mai misto ca FIFA"...
    Ce zile ar fi

Dar n-o sa se intample... cred....

Ba copilule, nu ai vazut un joc original in viata ta, ia nu mai comenta tu atat aiurea.

5. #1105 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    I'M BACK!!!>....daca interesa pe cineva..cine imi explica si mie cam ce s-a mai intamplat de vreo luna incoace? cu banii cum stam? ce subiecte importante s-au discutat? cate fire albe i-au mai iesit lui Monky? just the regular stuff

6. #1106 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    nightprowler , cam mult ti-a luat .... welcome back chiar ma intrebam de ce nu mai vad iepurele fraierit ...

7. #1107 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    ms...mi-a fost rusine fata de cativa useri sa mai intru pt ca am vb ceva si nu am reusit sa ma tin de cuvant din cauza "crizei"...oricum vad ca s-au descurcat...

8. #1108 SP
    Senior Member huber's Avatar
    da ne-am descurcat dar macar puteai sa ne dai si noua un pm sau macar un offline pe mess .

.... deci eu prostie mai mare ca asta nu am vazut http://www.go4it.ro/curiozitati/in-2...itori-4924550/

si mai era ceva in descopera.ro parca ca cica din 2013 o sa avem plantati de carne artificiala facut in laborator .

intrebare are rost sa fac un thread ca subiect cele mai mari prosti care apar pe net ?

9. #1109 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by huber View Post
    da ne-am descurcat dar macar puteai sa ne dai si noua un pm sau macar un offline pe mess .

.... deci eu prostie mai mare ca asta nu am vazut �n 20 de ani vom deveni nemuritori

si mai era ceva in descopera.ro parca ca cica din 2013 o sa avem plantati de carne artificiala facut in laborator .

intrebare are rost sa fac un thread ca subiect cele mai mari prosti care apar pe net ?
    DA! Eu chiar te rog sa deschizi un thread cu astfel de subiecte.

10. #1110 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar

11. #1111 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Miar place sa ma "joc" umpic cu asta:

12. #1112 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Stie careva cum se numeste filmul in care un tip sta la o masa si prizeaza harta americii facuta din cocaina?

13. #1113 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Este acuma Indiana Jones Cautatorii arcei pierdute pe HBO

14. #1114 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    07:40 PM Mariusik has lost -486 Experience points
    07:16 AM Mariusik has earned 503 Experience points

Cum poti pierde experienta?

15. #1115 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Duminica e ziua mamei mele si nu stiu ce sa ii iau. As vrea ceva simbolic care sa nu treaca de 10 lei ( nu imi spuneti ca sunt zgarcit dar strang bani pt PS3 si nu vreau sa consum mult ) pentru ca tin minte ca acum 2 ani de 8 martie aveam decat 50 de bani la mine si i-am luat o chestie mica din portelan si s-a bucurat foarte tare ( inca mai e pe frigider lol ) deci vreau ceva ieftin si simbolic.

Voi ce ati cumpara daca ati fi in locul meu ?

( haideti repede cu raspunsul ca maine e ultima zi in care pot cumpara ceva ca sambata ma duc la o petrecere la o colega )

16. #1116 SP
    Banned Mario's Avatar
    pai iei ce n-are sau ce isi doreste un mixer sau ceva stiu eunu te uita neapart la bani doar e mama ta,si cu si fara 500 de mii sa zicem oricum e acelasi lucru nu?ca daca mai ai nevoie de 500 de mii credca iti vor da parinti...

17. #1117 SP
    Mixer... are 2 , de bucatarie nu ca are toate prostiile pentru bucatarie.
    Ce-si doreste ..... un laptop ( ma tem ca nu am bani de laptop --- si nici nu ma gandeam sa ii cumpar )

Oricum ea nu pretuieste mai mult un cadou scump decat unul mai ieftin.

Cred ca o sa ma duc maine cand ies de la scoala prin magazine , poate imi sare ceva in ochi.

Dar daca aveti ideei , spuneti !!!

Edit : tin minte ca inca mai are o inima facuta din noroi de cand aveam 6 ani

18. #1118 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Cumpara-i un lantisor ceva..o esarfa..dar va trebui sa scoti mai mult de 10 lei din buzunar

19. #1119 SP
    Member Skaar's Avatar
    Un trandafir sau o felicitare... sau daca vrei sa pari ca esti generos ia-i SI un trandafir SI o felicitare

20. #1120 SP
    Felicitare ii iau sigur , si altceva o as vad maine ce mai e prin magazine !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 501 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 106 156 ... LastLast