Nu mai este Lacatus antrenor la Steaua,si-a dat demisia.
Chiar nu inteleg ce va plangeti atata , daca ar avea si niste jucatori extraordinari si nu obtine performante atunci spui ca este foarte bine ca a parasit echipa . Dar asa cu jucatori cum ar fi Kapetanos (sincer nici nu arata a sportiv.. arata a orice altceva , dar nu fotbalist.) , cum e Lovin , mai nou s-a prostit si Dayro Moreno (nu ca era foarte excelent.) . Dar sunt altii ca Semedo, Szekely , Ionescu, care abia li se ofera cate o sansa , si mai prind si ei banca de rezerve ..
huber,daca tu ai vazut stirile sportive nu inseamna ca le-au vazut si ceilalti.
Nu mai vorbi in numele tuturor,te rog.
Mediadot - Magazin online din pasiune pentru IT sunt de incredere?a luat cineva de la ei?![]()
awwww , va rog nu incepeti cu sportul , ma spameaza destul bunicul meu cu stirile sportive![]()
Zaktan din cate stiu da , sunt de incredere , dar nu prea stiu despre garantia produselor. dogdan , nu e vorba numai de antrenorat , pentru ca e ca si cum ai face o prajitura , daca nu ai crema .. o poti arunca la gunoi, asa e si in cazul stelei cu jucatorii aia , mai ales kapetanos care nu isi merita nici pozitia , nici locul in teren , nici tricoul. Singurii jucatori care este intr-adevar de admirat este Goian, are performante foarte bune si la echipa , si la nationala , si mai este si Nicolita , este singurul jucator de la steaua care chiar il vezi ca alearga pe teren , si sincer chiar mi-ar parea rau daca ar parasi steaua , indiferent de autogolurile alea care le-a dat, pentru ca a reusit sa califice steaua in grupe , si totodata sa treaca de Galatasaray , chiar merita remarcat. Cum am mai spus , si o voi spune pana paraseste steaua, Kapetanos este cel mai prost jucator din lotul stelei , dar imediat dupa el vine si Lovin.
Eu nu �nțeleg ce ai tu cu Kapetanos.
El a marcat cele mai multe goluri pentru Steaua sezonul ăsta, și nici nu joacă așa de prost cum insinuezi tu.
Vai , si ce goluri . Absolut uimitoare . Cate dintre ele le-a marcat cu capul ? si cate din nimereala ? Si in meciul cu dinamo.. cum a ratat ? Ia compara-l tu pe grecul asta sau ce natie e , cu Nicolae Dica. Cum juca Dica , si cum joaca asta ?
va rog degenerati discutia mai departe pe threadul acesta http://www.consolegames.ro/forum/f35...ua/index2.html
MTV Romania - HI-Q o ard eco la EuroTop 20
Ce tare o cazut asta.
...doamne lol
Păi da, că atunci c�nd a �nceput săritura a tras de ghidon spre st�nga și c�nd a aterizat a fost cam așa -\ �n loc să fie așa -|.
Eh lasă că are de la cine invăța:
Chiar vorbeam cu un coleg de greseala care a facut-o ala de la Hiq, le zicea ca a franat cand a aterizat iar eu ii ziceam ca a nu a tinut ghidonul destul de bine ( eu stiu din experienta ca in cazul in care nu il tii bine sar putea sa ai botu amortit vreo 20 de minute ).
Auzi mai RonanN1, din cauza ta am terminat ieri Portal, imi facuse pofta avataru tau si eu nu am apucat sa il joc ca de cand miam luat Orage Box-ul am jucat doar TF2
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
Bookmarks