vai de el ce om prost , cum Dumnezeu sa faci asa ceva?nu imi vine sa cred, refuz sa cred ,laso drq de treaba!
Nu are cum sa aiba 1ml o picatura man. M-am jucat acum cu o cana gradata... au intrat cam 20 picaturi pana a ajuns la linia de 20ml. Deci cam 0.1ml per picatura.
Prin urmare, 1 pic/sec = 0.1ml/sec = 6ml/min = 0.36l/ora = 8.64l/zi = 60.48l/saptamana = 241.92l/luna
Deci daca vrea cineva sa va faca picatura chinezeasca timp de o luna, acum stiti la ce cantitate de apa trebuie sa rezistati![]()
Are cineva Windows Vista black Edition,cum e?Daca ila veti dati-mi si mie un pm sa va intreb cate ceva...ce window mi-ati recomanda,dintre cele vista?Eu am inteles ca Black Edition-ul asta ar fi cel mai bun...
Am inteles,dar nu am cum sa cumpar Black Edition cand el nu e licentiat,cred ca intelegi?Si nu iti face griji ca i-au windows original.Eu am intrebat daca il are cineva sau nu,nu daca il i-au originalsi daca vrei sa ma ajuti si sti... bine daca nu iarasi bine.
@consol3 : Really ? Nu stiam , eu folosesc inca Windows98. ( LOL )
@namelles_fear : Din pacate e obligatoriu pentru prea putini .
imi zice si mie cineva de la ce vine APB? stiu ca e un joc shooter pentru pc de la EA.
Geniala asta...sunt convins ca se poate regasi fiecare dintre noi in una din variante.
Bookmarks