Am rezolvatand I don't smoke
![]()
Stai ca poate nu m-ai inteles.Cand am zis joint;iarba ma refeream la marijuana, nicidecum la tutun.
Stai draga usurel sa vad si eu contractul semnat si o sa avem Hot Story ! Momentan am facut pasii necesari pentru a se ajunge la respectarea contractului. Dupa ce am batut palma si e totul oficial, punem si noi aici detalii. Va fi totul explicat, stati linistiti. Totul este in avantajul comunitatii, asta va pot spune sigur. De-acum inainte vor fi premii asigurate lunar, asa ca... stay tuned (si be active, ca nu se stie de unde sare premiul). Aveti aici un model de inspiratie: http://www.consolegames.ro/forum/f60...o-luna-de-vis/
---------- Post added at 03:41 AM ---------- Previous post was at 03:39 AM ----------
Eh, uite ca nu ai dreptate. Am trecut cu brio de 3 decade si n-am incercat, nici n-am simtit nevoia si probabil nici nu o voi face vreodata. Mi-ajunge tutunul (errrm, electronic in ultima perioada) si Cola (astept versiunea electronica de Cola)![]()
ahahahaha.
Si la Semanatoareaa e frumos afara, cam la fel cum era la Obor cand am plecat de-acasa. Pacat ca am ales sa muncesc azi.
Tocmai ce am vent din parc si pot sa spun ca si prin Bucurestii Noi e frumoasa vremea. Au mai fost de dimineata ceva nori dar nu cred ca o sa ploua.
Nickname-ul nu e cumva Christien ? sau la ce te referi ?
Pana una alta .. check this : Google
Bookmarks