Am facut pt. prima data o medaliesper ca nu l-am suparat pe Ronan cumva dar o i-a el la loc,nici nu mi-am dat seama cand am facut-o
Ziceti si mie va rog cand imi dezlochedeaza Buggati Veyron in NFS Undercover ca numai pentru ala am luat jocul si am toate regiunile free.
buguri e putin zis , eu am ajuns destul de departe in joc , aveam un nissan 370z tunat la maxim , din cauza unui bug , masina s-a blocat intr-un perete , dupa care am fost prins de politie. In loc sa imi dea un impound , masina a disparut cu totul din joc , iar eu am ramas cu prima mea masina (nissan 240) versus Lamburghini , Aston Martin etc....
ciudat....eu am ajuns aproape de sfarsit si s-a comporat perfect jocul...totusi sper sa imi deblocheze buggati veyron pana sa termin jocul
Singurul Bug care l-am descoperit IN undercover a fost la masini/la obiectele peretii de langa sosea .......un adversar de cursa a trecut prin ditama` parapetulsi eu am ramas cu ceva in mana
in rest e bun jocu`
spectacol gratuit
Suleman Mirza - Michael Jackson - Britain s Got Talent Signature - Funny
Am si eu o intrebare:
Am un PS2 Slim modelul SCPH-77004 cumparat de la cineva nou-nout,iar acel cineva cand l-am cumparat mi-a zis sa nu il tin mai mult de 3-4 ore ca cica se arde,este adevarat?
ma puteti ajuta si pe mine pe threadul acesta?
http://www.consolegames.ro/forum/f33...fon/#post99357
Bookmarks