Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 152 of 257 FirstFirst ... 52 102 142 150 151 152 153 154 162 202 252 ... LastLast
Results 3,021 to 3,040 of 5121

Thread: SpamBox plx ?! :D

1. #3021 SP
    Member mihaikid's Avatar
    am venit de la teza ..
    Varianta 9
    Subiectele au fost usoare la VII-a

2. #3022 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    yup a fost destul de usor bine ca a trecut asta de la romana

3. #3023 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    YouTube - Lantul amintirilor

YouTube - Yaadon Ki Baaraat - Lekar Hum

Am gasit in casa un DVD cu Lantul Amintirilor.Geniale melodiil......sau nu....
    si mie imi place foarte mult filmul..thx ptr. link-uri

4. #3024 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Macar a semnalat vre-unul dintre voi ca textul citat la clasa a 8-a la teza unica este gresit ?..

5. #3025 SP
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    Macar a semnalat vre-unul dintre voi ca textul citat la clasa a 8-a la teza unica este gresit ?..

la ce te referi?

6. #3026 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Corect,este gresit...Am vazut acum cateva minute pe Realitatea.
    Cica era vorba de mita acolo..(daca nu ma insel)

7. #3027 SP
    Member mihaikid's Avatar
    Ghita Nicescu Sau Nitu Ghiceesc sau cum era da a fost gresit toate profesoarele din scoala mea au fost suparat pe seama acestui fragmnet

8. #3028 SP
    Quote Originally Posted by mihaikid View Post
    Ghita Nicescu Sau Nitu Ghiceesc sau cum era da a fost gresit toate profesoarele din scoala mea au fost suparat pe seama acestui fragmnet

eu am sesizat acea ''greseala'' in timpul tezei iar dupa am intrebat-o pe profesoara mea de romana,si ea mi-a zis ca, Caragiale a pus intentionat acel nume acolo pentru a sublinia incultura de care dau dovada cei 2!Daca are cineva cartea,poate ne confirma daca a fost sau nu o greseala.

9. #3029 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Despre Nita Ghitescu si Ghita Nitescu este vorba...
    "Niţă Ghiţescu şi Ghiţă Niţescu, cei doi candidaţi din schiţa "Triumful talentului" de Ion Luca Caragiale au reuşit să �i zăpăcească pe reprezentanţii Ministerului Educaţiei. �n textul care trebuia comentat la prima vedere, �n varianta cu numărul 9 la proba de Limba şi literatura rom�nă, cele două nume sunt �ncurcate, textul fiind diferit de cel original. Deşi reprezentanţii ministerului spun că greşeala nu ar fi trebuit să �i �ncurce pe elevi, textul din subiectul de examen devine aproape de ne�nţeles.

�n două locuri, numele Niţă Ghiţescu este �ncurcat cu Ghiţă Niţescu, cre�ndu-se astfel o confuzie generală.

Reprezentanţii Ministerului Educaţiei spun că greşeala nu ar fi trebuit să �i afecteze pe elevi pentru că era vorba despre interpretarea unui text la prima vedere. Profesorii sunt totuşi de altă părere. Av�nd �n vedere că ideea generală a textului se bazează pe confuzia dintre cele două nume, �nsă acestea au fost redactate greşit, elevilor le-ar fi fost greu să identifice firul povestirii şi să interpreteze corect textul." (Realitatea)

Şi textul original:

- Rezultatul concursului! strigă solemn prezidentul comisiei. S-au prezintat doi concurenţi: dd. Niţă Ghiţescu şi Ghiţă Niţescu. A reuşit domnul�

- Domnul?� �ntrebară �ntr-un glas cei doi concurenţi.

- Domnul Niţă Ghiţescu! (�n subiect Ghiţă Niţescu)

- Daţi-mi voie, domnule director, zise Niţă atins, pe c�nd Ghiţă nu ştia ce să crează; trebuie să fie o greşală! poate că n-aţi văzut bine probele!

- Cum! �ntrebă aspru directorul, prezidentul comisiei.

- Slava domnului! adăogă Niţă� ne cunoaştem ce putem� Trebuie să fie, nu Niţă Ghiţescu, ci Ghiţă Niţescu.

- Domnule! nu-ţi permit să fii rău crescut!� mă-nţelegi? Am zis bine: a reuşit d. Niţă Ghiţescu!

Dar d. Niţă Ghiţescu (�n subiect Ghiţă Niţescu) nu s-a lăsat biruit de asprimea d-lui prezident al comisiei; foarte obraznic, a strigat şi mai tare:

- Nu se poate, domnule director! v-aţi �nşelat! uitaţi-vă la probe!

Tonul cu care a zis "uitaţi-vă la probe!" a făcut un efect straniu asupra superiorului: i-a impus, parcă; acest domn a răspuns:

- �n fine, errare humanum est� să vedem�

Şi zic�nd acestea, a scos din buzunar un plic, pe care camaradul lui Niţă-l cunoştea bine, şi din plic a tras o scrisorică; s-a uitat pe ea cu băgare de seamă şi, cu tonul mult mai bl�nd, z�mbind:

- Ştii că ai dreptate dumneata?� Aşa e!� Vezi?� confundasem. �n adevăr, a reuşit d. Ghiţă Niţescu.

- Aşa da! a răspuns plin de satisfacţie d. Niţă Ghiţescu.

Şi d. director, grav, se retrase-nchiz�nd uşa.

10. #3030 SP
    Walkman vrei sa spui incultura celor care au facut subiectul .. Si mai ales a ministrei .

11. #3031 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Video Games

Wohoo.. funny

12. #3032 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Am si eu o intrebare,in Okami te bati vreodata?

13. #3033 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar

14. #3034 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by X Zaktan XI View Post
    Am si eu o intrebare,in Okami te bati vreodata?
    ...din c�te-mi amintesc da. Cu Yami.

15. #3035 SP

16. #3036 SP
    Member dexx's Avatar
    beton !

17. #3037 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Nu stiam ca PS3-ul este asa de vechi.
    Attached Images Attached Images birth.jpg

18. #3038 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    compania Apple planuieste sa intre pe piata consolelor Is Apple Secretly Planning a Video Game Console? | PS3 Informer.

19. #3039 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...mda...parcă văd. Connect your iphone and your ipod to the console for extra fun and nu știu ce...

20. #3040 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Metal Gear Solid: Portable Ops Screens for PSP at GameSpot
    Cine este tipul din poza,stie cineva?
    p.s. Jocul este MGS Portable Ops PSP

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.