20 posts/day..the final frontier.
Mi-am comandat ceva headset de 360 de la cineva de pe forum si nu l-am primit de o saptamant deja...partea nasoala e ca nici nu stiu cui i-am dat adresa...
Deci puteti sa va bucurati inca ca nu auzti pe nimeni injurand pe LIVE ( pe romana )
Wooohoooo IGN Video: Bioshock 2 Xbox 360 Walkthrough - 9-Minute Walkthrough@@AMEPARAM@@flashvars='object_ID=142403 41&downloadURL=http://xbox360movies.ign.com/xbox360/video/article/982/982366/bioshock2_trl_walk051209c_flvlowwide.flv&allownetw orking=@@AMEPARAM@@object@@AMEPARAM@@14240341@@AME PARAM@@xbox360movies@@AMEPARAM@@xbox360@@AMEPARAM@ @982/982366@@AMEPARAM@@bioshock2_trl_walk051209c_flvlow wide
9 minute de gameplay din Bioshock 2![]()
Mika,daca eu postez fara rost,atunci ce sa mai zicem despre reborn2603?Cu glumele lui de 2 lei ?
Eu chiar am o problema si voiam doar un sfat...dar vad ca nu se poate.
Acum,daca vrei,ia-te de mana cu huber si duceti-va sa plangeti in "cublul" vostru.
...thanks
nu inteleg de ce ma bagi pe mine in chestia asta , de ce nu vrei sa intelegi ca postezi mult si prost si multa lume iti atrage atentia , cat despre problema ta eu chiar ti-am dat un sfat daca vrei sa il ei in considerare bine daca nu , nu . ca sa revin ''ontopic'' nu era mai bine daca mergeai la doctor si nu ne mai cereai noua sfaturi.
Multa lume? Multa lume nu inseamna Mika,si minionul sau ,adica tu.
Pe Mika il inteleg,asta e felul lui de a se distra.Dar tu?
PS:Mulumesc pentru sfat,huber!
Domnule jurist , acuma noi incercam sa il aducem pe calea ce-a buna pe Mask , ca ne mai intepam si noi cu vreun cuvant mai ''naspa'' nu cred ca poate fi considerat flame si automat sa fim sanctionati.Toate cele bune eu ma duc sa invat maine am teza.
lesin de ras
. Fratioru', din moment ce tot forumul se ia de tine pentru ca trollezi fiecare thread, cum ai reusit tu sa tragi concluzia ca Mika e singurul care se ia de tine doar ca sa se distreze?
Raspunde'mi si mie la o intrebare simpla: ai un nr de posturi pe zi pe care vrei sa il atingi? daca postai ceva folositor no comment, dar eu unu sunt satul ca pe fiecare pagina a oricarui topic sa fie cel putin 1 post al tau.
P.S. logic ca glumele facute de reborn ti s'au parut seci ca au fost facute pe seama ta, dar crede'ma, au fost chiar foarte amuzante.
Punctele alea galbene care sunt sub avatarul nostru reprezinta de cate ori ni s-a dat thanks?ma rog un raport...
Bookmarks